Έγραψε ιστορία η Ντρίνιτς

Έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια ακόμη μία κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου επέστρεψε από Πανελλήνιο πρωτάθλημα και δη στην κατηγορία παγκορασίδων με το χρυσό μετάλλιο. Η Θεοδώρα Ντρίνιτς είχε προειδοποιήσει λίγους μήνες νωρίτερα με την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας, κατακτώντας αυτή τη φορά την κορυφή σε μία μεγαλύτερου βεληνεκούς διοργάνωση. Έχοντας τον καλύτερο χρόνο στα 50μ. ελεύθερο η Ρεθυμνιώτισσα αθλήτρια επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, τερματίζοντας πρώτη. Μάλιστα, αυτό δεν ήταν το μοναδικό της μετάλλιο, καθώς φόρεσε και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. Πεταλούδα. Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι μόνο της Κρήτης αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.
Παράλληλα, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο, ο ΝΟΡ εκπροσωπήθηκε από 9 ακόμη κολυμβητές και κολυμβήτριες, οι οποίοι είχαν εξαιρετική παρουσία, πραγματοποιώντας σημαντικές ατομικές επιδόσεις, ενώ τους συνόδευσαν ο έφορος της κολύμβησης Δημήτρης Μοναχός και ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων Στέφανος Κατσιλιάνος. Ακόμη, ξεχώρισε η 14χρονη Στέλλα Ρινάκη, με την 10η θέση στα 800 Ελεύθερο και την 13η στα 200 μικτή ατομική, δύο αγωνίσματα με μεγάλο συναγωνισμό και υψηλές επιδόσεις.Εκτός των παραπάνω, από πλευράς Ν.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι Μαριγιάννα Δροσάκη, Αναστασία Τζέρα, Δημήτρης Καφφάτος, Γιώργος Μαυρομάτης, Κωνσταντίνος Σποντιδάκης, Παντελής Αποστολάκης, Νίκος Φραγκιαδάκης και Σταμάτης Γαβαλάς.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Η «σκυτάλη» πλέον περνάει από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων σε εκείνο των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων (15-16 ετών), το οποίο ξεκινάει σήμερα στην Πάτρα. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από 13 έως τις 16 Ιουλίου, με τον ΝΟ Ρεθύμνου να εκπροσωπείται από 6 αθλητές-τριες. Αυτοί είναι οι: Σοφία Κουλάκη, Εύη Μανωλακάκη, Γκλόρια Κόουλμαν, Μάριος Κουρμούλης, Μάριος Μπράνιστε και Γιώργος Λιανδρής.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM