20 Απριλίου 2024

Ένα Κάμπ που κάνει…ντρίμπλα στα συνηθισμένα

Ένα εγχείρημα που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική ιστορία του Ρεθύμνου και στόχος του είναι να καθιερωθεί δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες άθλησης σε κορίτσια – μαθήτριες Δημοτικού σχολείου. To «1ο Κάμπ για δυναμικά κορίτσια» είναι μια πρωτότυπη ιδέα, «αυστηρά ακατάλληλη» για αγόρια, που πρόκειται να υλοποιηθεί από το τμήμα Ακαδημιών της ομάδας μας την Κυριακή 12 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της Σοχώρας και αναμένεται να φέρει μια νέα «τάξη πραγμάτων» στον αθλητισμό κοριτσιών.

Δυναμικά κορίτσια θα έχουν την δυνατότητα μιάς πρώτης επαφής με το λαοφιλέστερο άθλημα μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι, εκείνο που για τους «άρεν» συμμαθητές τους είναι τρόπος σκέψης αλλά και έκφρασης για κάποια λεπτά μέσα στην καθημερινότητα τους. Ο Ναπολέων Σκουλούδης με τους καταρτισμένους συνεργάτες του θέλουν να δείξουν στα δυναμικά κορίτσια ότι δεν είναι δύσκολο να αποκτήσουν μια ιδιαίτερα φιλική σχέση με την «στρογγυλή θεά». Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αστέρα Ρεθύμνου είναι ένα καλό παράδειγμα άθλησης και έκφρασης δυναμισμού και το «1ο Κάμπ για δυναμικά κορίτσια», είναι ένα καλό πρώτο βήμα.

Σύντομα ο έμπειρος προπονητής των τμημάτων υποδομής θα πραγματοποιήσει την απόλυτη ενημέρωση σχετικά με το πρωτοποριακό αυτό «Καμπ» σε όλα τα αρμόδια ηλικιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα του Ρεθύμνου, δίνοντας την ευκαιρία στα κορίτσια να γνωρίσουν για το πρόγραμμά του και να δώσουν το παρών σε αυτή την μοναδική γιορτή ποδοσφαίρου. Εκεί τα κορίτσια θα διασκεδάσουν, μαθαίνοντας παράλληλα και για τους κανονισμούς μέσα από αγώνες του οι ομάδες θα απαρτίζονται από 4 παίκτριες, ενώ εκτός από τα μπλουζάκια που θα μοιραστούν σε όλα τα κορίτσια, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Και δεν θα είναι η μοναδική χαρά για τα δυναμικά κορίτσια που θα βρεθούν στις 12 Μαρτίου στην Σοχώρα. Πολλές ακόμη εκπλήξεις θα τα περιμένουν που θα χαροποιήσουν ακόμη και όλους όσοι θα τα συνοδεύσουν. Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει μια ξεχωριστή θέση για τα δυναμικά κορίτσια.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *