20 Απριλίου 2024

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Παπαδάκης

Σήμερα το πρωί έφυγε από την ζωή ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου και τέως πρόεδρος της ΠΑΕ ΕΑΡ, Σταύρος Παπαδάκης.

Το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο είναι φτωχότερο από σήμερα με την απώλεια του Στάυρου Παπαδάκη. O Σταύρος Παπαδάκης είναι ίσως ο μακροβιότερος ποδοσφαιρικός παράγοντας του Νομού, με την ΕΠΣΡ να τον βραβεύει για την προσφορά του στο χώρο πριν από δύο χρόνια.

Η προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο ξεκινάει από τη δεκαετία του 1950 σαν παράγοντας του Αστέρα Ρεθύμνου στο πλάι των Προέδρων Κωστή Χαμαράκη και μετέπειτα με το Μίμη Λιονή. Τη χρυσή εποχή του Ρεθυμνιακού τη δεκαετία του 1960 που η ομάδα βρίσκεται στη Β΄ Εθνική τον κο Σταύρο τον συναντάμε να βοηθά και να συνοδεύει την ομάδα σε όλη την Ελλάδα. Από τον 1985 βρίσκεται εκλεγμένος στην Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου σαν Αντιπρόεδρος μέχρι τον 1995, βοηθώντας με όλες τις δυνάμεις την διοίκηση της και τον προσωπικό του φίλο Πρόεδρο Μιχάλη Σταγάκη.

Ορίζεται σε εκατοντάδες αγώνες ως γυμνασίαρχος, οργώνοντας τα γήπεδα όλης της Κρήτης σε αγώνες από Α’ Εθνική έως και αγώνες Β΄ Τοπικού.

Το 1994 παρακολούθησε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αγωνιζόμενη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αμερικής, σαν επίσημος απεσταλμένος της ΕΠΟ από το Νομό μας. Το 1995 τον βρίσκουμε στη χρυσή εποχή της ΠΑΕ ΕΑΡ που μεσουρανούσε στα σαλόνια της Β’ Εθνικής, όντας Πρόεδρος με αμέριστη οικονομική προσφορά σε αυτήν.

Τη σκυτάλη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας έχει πάρει ο γιός του Κωστής Παπαδάκης που εδώ και 10 χρόνια είναι Πρόεδρος στον Ρεθυμνιακό.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *