Αναμένεται αλλαγή σκηνικού στα διοικητικά του Ρέθυμνο Cretan Kings

Εξαιρετικά σημαντικό αποδείχθηκε το προχθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, με τα μέλη του να παίρνουν καθοριστικές αποφάσεις.
Αρχικά, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί ανοικτή Γενική Συνέλευση στο τέλος Αυγούστου ώστε να προβλεφθούν και όλες οι νόμιμες ημερομηνίες. Άλλωστε, κάτι ανάλογο είχε γίνει και το 2016 και αποφάσισαν να το επαναφέρουν σε μόνιμη βάση. Πέραν των τυπικών θεμάτων που διέπουν τη λειτουργία της ΚΑΕ, στη συνέλευση θα δοθεί η δυνατότητα διαλόγου του Δ.Σ. και του μεγαλομετόχου Κωστή Ζομπανάκη με τους μετόχους και τους φίλους της ομάδας για όλα τα θέματα του Ρέθυμνο Cretan Kings, το αγωνιστικό πλάνο, τις κοινωνικές δράσεις, το γηπεδικό αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΕΣΑΚΕ και γενικά το ελληνικό μπάσκετ.

Παράλληλα, στο προχθεσινό Δ.Σ. ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου, έπειτα από 4 χρόνια, για λόγους προσωπικούς και επαγγελματικού φόρτου. Εννοείται ότι παραμένει όπως τόνισε στρατιώτης της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. και της οικογένειας της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings. Πρότεινε, μάλιστα, μετά τη Γενική Συνέλευση να συγκροτηθεί νέο Δ.Σ. με Πρόεδρο τον κ. Κωστή Ζομπανάκη.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM