19 Απριλίου 2024

Ανανέωσε και με Μανιαδάκη η Επισκοπή

Ο Γιάννης Μανιαδάκης είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα γραφεία της Επισκοπής και συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 19χρόνος πορτιέρο μαζί με το Γιάννη Νικηφόρο θα αποτελούν τους 2 από τους 3 τερματοφύλακες της Επισκοπής στην Γ’ Εθνική, με τους πρωταθλητές να είναι στην αναζήτηση του τελευταίου που θα συμπληρώσει το παζλ. Για τον νεαρό γκολκίπερ η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Επισκοπής, έχει ως εξής: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον 19χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Μανιαδάκη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας που έρχεται να φτιάξει εκ νέου δίδυμο με τον Γιάννη Νικηφόρο. Ο Γιάννης Μανιαδάκης έδωσε φέτος εξετάσεις και τις πέρασε και, η ομάδα μας δεν έχει κανέναν λόγο να μην τον εμπιστεύεται.

Ο σύλλογός μας του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και προσωπικές επιτυχίες».

Μανιαδάκης: «Είμαι έτοιμος να γευθώ νέες εμπειρίες»

Μετά την ανανέωσή του, ο νεαρός τερματοφύλακας δήλωσε στο aoepiskopis.gr: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την έκβαση που πήραν τα πράγματα. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί είμαι από τους τυχερούς που ζουν αυτό το όνειρο στον τόπο διαμονής τους. Κι επειδή εγώ μπορώ να πω πράγματα που σε κάποιους θα φαντάζουν υπερβολές, νομίζω ότι έχετε ακούσει από άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν βιώσει την ομάδα, το κλίμα και τις συνθήκες εργασίας το πως τα περιγράφουν.

Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη προσωπικά καθώς και τον κ. Λυρώνη τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η Γ’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα με άλλες απαιτήσεις και είμαι πανέτοιμος να γευθώ νέες εμπειρίες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *