Ανανέωσε με 6 προπονητές, στις υποδομές και ο Μιχάλης Καλλιγιάννης

Η διοίκηση του Αστέρα Ρεθύμνου ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Μπαστάκη Γ. (Τεχν. διευθυντή), Καραντάθα Π., Αντωνιάδη Π., Ψυχουντάκη Ελ., Μπαστάκη Β. και Μιχαηλίδη Λ., ενώ παράλληλα καλωσόρισε στον σύλλογο των Μιχάλη Καλλιγιάννη, πτυχιούχο γυμναστή (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, που την τελευταία διετία εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον ΠΑΟ Αλφάς.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου:
«Άνθρωποι με κύρος, άνθρωποι με γνώσεις, άνθρωποι με μεράκι για την δημιουργία, την παραχώρηση ευκαιριών, την ανάδειξη. Άνθρωποι με αγάπη για το ποδόσφαιρο. Άνθρωποι που όχι απλά βλέπουν το ποδόσφαιρο με την πιο όμορφη και ρεαλιστική του μορφή, αλλά γνωρίζουν τις ανάγκες της νέας γενιάς, υποστηρίζουν με σθένος την δυναμική της, ευελπιστούν όπως και εκείνη, και απλά θα είναι ξανά εκεί. Εκεί όπου οι γονείς τους γνώρισαν, τους επιστεύθηκαν και πιστεύουν πάντα μαζί τους ότι το ποδόσφαιρο σε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ηλικία θα αποτελεί για πάντα την πρώτη αγάπη. Αυτή που θα είναι και παντοτινή. Η διοίκηση του ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, υλοποιώντας με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο τον σημαντικότερο και πιο ουσιαστικό στόχο παρουσίας  της, ανανέωσε την συνεργασία της, με όλους τους επιτυχημένους προπονητές των τμημάτων υποδομής. Και όχι μόνο αυτό. Πρόσθεσε ανάμεσα τους έναν ακόμη αξιόλογο γυμναστή, πιστεύοντας με αυτό τον τρόπο στο «Το μέλλον δεν το παραλαμβάνουμε από τους γονείμας, το δανειζόμαστε από τα παιδιά μας.» 

Με γνώμονα λοιπόν τα παραπάνω η Διοίκησή μας διατηρεί και την νέα χρονιά στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική Ακαδημία του Ρεθύμνου τους :
Μπαστάκη Γεώργιο (Τεχνικό διευθυντή Ακαδημίας)
Καραντάθα Παναγιώτη
Αντωνιάδη Παναγιώτη
Ψυχουντάκη Ελευθέριο
Μπαστάκη Βασίλειο
Μιχαηλίδη Λεωνίδα

ως προπονητές.
Σύντομα μάλιστα θα ανακοινωθούν και τα τμήματα τα οποία θα αναλάβουν. Και σε όλους εκείνους που εμπιστεύεστε τους μικρούς σας λάτρεις του πιο δημοφιλούς αθλήματος έρχεται να προστεθεί πλέον και ο: Καλλιγιάννης Μιχάλης 
Γεννημένος στις 15 Απριλίου 1994, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ στην ειδικότητα του ποδοσφαίρου με δύο χρόνια προυπήρεσία ως βοηθός προπονητή στην ομάδα του ΠΑΟ Αλφάς στην Α’ ΕΠΣΡ, που θέλει και εκείνος από την πλευρά του να προσφέρει στο μέλλον του ποδοσφαιρικού Ρεθύμνου, τις γνώσεις του και την αγάπη του για το άθλημα. ‘Όπως είναι πλέον αντιληπτό η ομάδα μας αναζητεί κάθε χρονιά παράλληλα με την διατήρηση του κύρους της και την βελτίωση σε έναν ευαίσθητο τομέα, όπως είναι το αθλητικό μέλλον όλων μας.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *