Γιόρτασε τα 1α γενέθλια του το τμήμα μπάσκετ της ΕΑΠ (photos)

Μία όμορφη μπασκετική γιορτή διοργάνωσε η ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών της Ένωσης Ατσιποπούλου – Πρινέ στο Γυμνάσιο Ατσιποπούλου την περασμένη Τετάρτη, γιορτάζοντας τα πρώτα «γενέθλια» της ομάδας τους.

Άπαντες αποχαιρέτησαν τη φετινή αγωνιστική σεζόν, η οποία ήταν και η παρθενική των κοριτσιών του Ατσιποπούλου στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ. Η γιορτή του τμήματος μπάσκετ συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ο οποίος αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο και τον Αντιπρόεδρο της ΕΑΠ κ. Δημήτρη Δομαζάκη, τον κ. Γιώργο Δαλέντζα, τις μικρές αθλήτριες, τις προπονήτριες, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί της φετινής της προσπάθειας.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, δείχνοντας άπαντες τη διάθεση να συνεχίσουν τη σπουδαία προσπάθεια και την επόμενη σεζόν. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18.00 το απόγευμα, με το πρώτο μέρος να περιλαμβάνει διαγωνισμό βολών και οικογενειακό διπλό με πρωταγωνίστριες τις λιλιπούτιες αθλήτριες του συλλόγου. Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι πιο μεγάλες αθλήτριες, ενώ στο φινάλε τους περίμενε μία έκπληξη. Οι γονείς των παιδιών δημιούργησαν μία ομάδα και τέθηκαν αντιμέτωποι με παλαίμαχες αθλήτριες, όπως οι προπονήτριες Ελένη Χλιαουτάκη και Ελένη Πολοπετράκη. Παράλληλα, συμμετείχαν και οι δύο αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο All Star της ΕΚΑΣΚ, Γεωργία Βουλουμπασάκη και Ιωάννα Γιαννακάκη.

Να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται μέχρι τέλη Ιουλίου, με τη νέα σεζόν να ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο.

Επίσης, το τμήμα μπάσκετ κοριτσιών της ΕΑΠ ευχαρίστησε με ανακοίνωση του άπαντες για την προσφορά τους τη φετινή χρονιά αλλά και τη βοήθεια τους στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης. «Το τμήμα μπάσκετ κοριτσιών της ΕΑΠ ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας τον Πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Δομαζάκη, τον κ. Γιώργο Δαλέντζα, το Γυμνάσιο Ατσιποπούλου και τη Διευθύντρια κα Λένα Φωτοπούλου, τους γονείς των παικτριών, τον κ. Αντώνη Πατητάρα και τον TIM Sound».

        

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *