Γκάφα της ΕΠΣΡ με την επικύρωση της βαθμολογίας Β’ κατηγορίας!!!

Σε σημαντικά λάθη έχει υποπέσει η ΕΠΣ Ρεθύμνου, αναφορικά με την επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου 2017-18.

Πριν από μία εβδομάδα η Ρεθυμνιώτικη Ένωση απέστειλε σε ΓΓΑ, ΕΠΟ την επικύρωση των βαθμολογιών σε Α’ και Β’ ΕΠΣΡ, κοινοποιώντας την και στα ΜΜΕ. Μελετώντας σχολαστικά και συγκρίνοντας την βαθμολογία της Β’ ΕΠΣΡ 2017-18, με τα δικά μας στοιχεία, διαπιστώσαμε πολλά και σημαντικά λάθη. Σημαντικότερο εξ’ αυτών είναι η επικύρωση της βαθμολογίας αγνοώντας την από 23-10-17 με αρ. πρωτοκόλλου 1455, απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ, που επέβαλλε αφαίρεση βαθμών από το σωματείο Νέοι Ζωνιανών.



Στην τελική επικύρωση της βαθμολογίας δεν έχουν αφαιρεθεί οι 3 βαθμοί από τους Νέους Ζωνιανών για το διακοπέν παιχνίδι της 14-10-2017 με τη ΝΕΑΡ, με υπαιτιότητα των Νέων Ζωνιανών. Επιπλέον δεν αναφέρεται πουθενά, πως οι Νέοι Ζωνιανών οφείλουν βάσει της τιμωρίας που τους επεβλήθη από την Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΡ, να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα της περιόδου 2018-19 με -2 βαθμούς.

Παράλληλα, διακρίναμε και μια διαφορά στην συγκομιδή βαθμών σε Νέους Ζωνιανών και Επισκοπή 2010, βάσει των δικών μας στοιχείων. Η Επισκοπή 2010 στην επίσημη βαθμολογία ΕΠΣΡ, εμφανίζεται με 3 βαθμούς λιγότερους και μία νίκη λιγότερη, αλλά και διαφορετικά γκολ, σε σχέση με τα δικά μας στοιχεία. Εν αντιθέσει με τους Νέους Ζωνιανών που εμφανίζονται με 1 νίκη παραπάνω, 3 βαθμούς περισσότερους (συν τους 3 βέβαια που δεν αφαιρέθηκαν ποτέ από τον μηδενισμό με τη ΝΕΑΡ).

Προφανώς και πρόκειται για αμέλεια, αλλά σημαντική για την διοργάνωση των πρωταθλημάτων της παρελθούσης αλλά και της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν.

Γιώργος Σταράς

Πηγή: Κρητική Επιθεώρηση

1 Σχόλιο

  1. ΧΝΑΡΗΣ ΛΑΜΠΗΣ

    Το πρόβλημα που είναι δηλαδη για μερικούς βαθμούς το κάνετε θεμα…
    Την ώρα της επικυρώσεις μπορεί να είχαν το νου τους στη φωτογραφία που θα βάλουν στο FB και στις εφημερίδες και να έκαναν ένα μικρό λαθάκι….. σιγά το έγκλημα….

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *