Γ. Πετρακης: «Στα Ζωνιανά νιώθω ότι έκανα καλούς φίλους»

Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας με τον Ερμή Ζωνιανων, ο Γιωργος Πετρακης παραχωρησε την εξης δηλωση:

«Μετά το τέλος της θητείας μου στην ομάδα του Ερμή Ζωνιανών και έπειτα από το πέρας μιας επιτυχημένης ποδοσφαιρικής χρονιάς, αλλά και μιας ειλικρινούς συνεργασίας, θέλω πρωτίστως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο περήφανο χωριό των Ζωνιανών και στον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας καθ” όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση της ομάδας για την άριστη συνεργασία και την αμέριστη στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να υπηρετήσω αυτήν την ομάδα από το πόστο του προπονητή. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Παρασύρη, τον κ. Βαγγέλη Κάββαλο, τον κ. Κώστα Κάββαλο, τον κ. Δημήτρη Σφακιανάκη και τον κ. Μιχάλη Ζερβό.

Σ” αυτήν την επιτυχημένη χρονιά δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι άμεσοι συνεργάτες μου, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό και το ήθος που υπέδειξαν, συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Τέλος, ένα ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Γιάννη Κάββαλο, ένας Άνθρωπος με ικανότητες, αρχές, αξίες και λεβεντιά, χαρακτηριστικά που σπανίζουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στα Ζωνιανά εκτός από καλές συνεργασίες νιώθω ότι έκανα και καλούς φίλους. Σας ευχαριστώ και πάλι για την ευκαιρία που μου δώσατε και την τιμή που μου κάνατε να συνεργαστώ μαζί σας.»

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM