Διακοπή μόνο το Σαββατοκύριακο 27-28 Δεκεμβρίου στην Α’ ΕΠΣΡ

Μόνο το Σαββατοκύριακο 27-28 Δεκεμβρίου δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, όπως ανακοίνωσε σχετικά χθες η ΕΠΣ Ρεθύμνου. Η Ρεθυμνιώτικη Ένωση γνωστοποίησε προς τα σωματεία της, το αγωνιστικό πρόγραμμα την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η τελευταία αγωνιστική για το 2014 σε Α, Β’ ΕΠΣΡ, αλλά και πρωταθλήματα υποδομών θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου, ενώ το Σαββατοκύριακο 27-28 του μήνα δεν θα υπάρχει η παραμικρή αγωνιστική δράση. Τα πρώτα παιχνίδια για το 2015 θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιανουαρίου, με την διεξαγωγή της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου, της Α’ ΕΠΣΡ, ενώ Β’ ΕΠΣΡ και πρωταθλήματα Υποδομών, θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου, έχει ως εξής:
«Η Ε.Π.Σ.Ρ. ενημερώνει. Λόγω εορτών των Χριστουγέννων και του ερχομού της νέας χρονιάς δεν θα διεξαχθούν πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Δεκεμβρίου 2014 καθώς και Υποδομών.
Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιανουαρίου 2015 θα διεξαχθεί μόνο το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.
Τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά από το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου 2015 (Α’ και Β’ Κατηγορίας και Υποδομών).
Τέλος η Ε.Π.Σ.Ρ. εύχεται σε όλους Χρόνιας Πολλά με Υγεία και μια καλή αθλητική χρονιά».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM