18 Απριλίου 2024

Δύο αθλητές του ΑΠΟΡ πήραν την πρόκριση

Με δύο αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων στην ελευθέρα Πάλη. Οι Στέλιος Στριλιγκάς και Αντώνης Δενδρινός πήραν την πρόκριση, αγωνιζόμενοι την περασμένη Κυριακή στο Πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα Ελευθέρας πάλης, ενώ άτυχος στάθηκε ο Χρήστος Στριλιγκάς που αποκλείστηκε.

Ο Στέλιος Στριλιγκάς δεν κατάφερε να κατέβει στα 74 κιλά και όντας εξαντλημένος από την προσπάθεια έπαιξε στα 84 κιλά (ζυγίστηκε 77 κιλά) και έφτασε στον τελικό όπου δεν πάλεψε λόγο τραυματισμού στα δάχτυλα και έτσι πήρε την 2η θέση.

Ο Αντώνης Δενδρινός έδωσε εκπληκτικούς αγώνες αφού είχε 2 χρυσούς πρωταθλητές του 2014 να αντιμετωπίσει (τον πρώτο στα 96 και τον πρώτο στα 120 που κατέβηκε φέτος με δίαιτα στα 96 κιλά), τελικά νίκησε στον τελευταίο αγώνα με τεχνική πτώση (+10 σημεία) τον χάλκινο πρωταθλητή του 2014. Ο Δενδρινός κατέλαβε την 4η θέση στα 96 κιλά και πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο άτυχος της παρέας ήταν ο Χρήστος Στριλιγκάς που αποκλείστηκε στην ποιο ανταγωνιστική κατηγορία, αυτή των 74 κιλών. Ο Χρήστος πάντως με διαφορετική κλήρωση είχε σίγουρη την πρόκριση σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του Μανόλη Καραβάνου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *