19 Απριλίου 2024

Ευχαριστώ από τον ΟΠΕ Ρεθύμνου

Το «ταξίδι» του Γυναικείου τμήματος του ΟΠΕ Ρεθύμνου ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο, αφού θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα στην Α2 κατηγορία. Τα κορίτσια του Γιώργου Μενδρινού παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βρήκαν μπροστά τους κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους, εκπροσωπώντας επάξια το Ρεθυμνιώτικο βόλεϊ σε Εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα, συμμετέχει σε όλες τις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων στα Παγκρήτια πρωταθλήματα, με την ανάδειξη νεαρών ταλέντων να αποτελεί στόχο του συλλόγου. Η πορεία των ομάδων δεν θα μπορούσε να μην αφήσει ικανοποιημένο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΕ Ρεθύμνου, το οποίο με ανακοίνωση του έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν και ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί της προσπάθειας του τη φετινή χρονιά. «Στο τέλος άλλης μιας αγωνιστικής περιόδου οφείλουμε μαζί με τον απολογισμό να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που ήταν απαραίτητοι στην αγωνιστική περίοδο 2017-18 και με τη συμβολή τους μας έδωσε την ενίσχυση για να ταξιδέψουμε το Ρέθυμνο με την ομάδα των Γυναικών μας στην Α2 Εθνική κατηγορία στην Καλαμάτα, Λουτράκι, Κορυδαλλό, Αγ. Παρασκευή, Βύρωνα, Ερυθραία, Ηλιούπολη, Πειραιά, Αθήνα και σε όλη την Κρήτη με της ομάδες μας των Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων.

Εκ μέρους της διοίκησης των φίλων των προπονητών αθλητών ο Ο.ΠΕ.Ρ. ΒΟΛΛΕΥ ευχαριστεί:

Τον μέγα χορηγό της ομάδας μας:
Την ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ την μεγαλύτερη εταιρεία τις Ελλάδος και ιδιαίτερα τον Ρεθεμνιώτη Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.
Τους Χρυσούς χορηγούς μας:
Την AVIN, την CORAL GAS την LPC και τον Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος τους κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη,
Την ANEK LINES & BLUE STAR, και ιδιαίτερα τον Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES κ. Ιωάννη Ι. Βαρδινογιάννη.

Τους Ασημένιους χορηγούς μας
Την εταιρεία Γευσήνους Food Culture και τον κ. Εμμανουήλ Βαβουράκη,
Τον πολυχώρο Billias και τον κ. Βασίλη Πολιουδάκη,
Τους υποστηρικτές μας,
Την ομάδα της 3Ε του νομού Ρεθύμνου,
Την εταιρεία Δ. Περνιεντάκη ΑΕΒΕ, & εταιρεία Μανουκαράκης ΑΕ

Τους φορείς του Ρεθύμνου
Την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και την Αντιπεριφερειάρχη κα. Μαίρη Λιονή.
Τον Δήμο Ρεθύμνου και τον Δήμαρχο του κ. Γιώργο Μαρινάκη.
Το Επιμελητήριο Ρεθύμνου και τον πρόεδρο του κ. Γεώργιο Γιακουμάκη.
Τις τοπικές επιχειρήσεις και τους φίλους-ες , επιχειρηματίες που συνέβαλαν οικονομικά και υλικά στη προσπάθεια αυτή και όλους τους διαφημιζόμενους του σωματείου μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη.

Την υπηρεσία Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Ρεθύμνου για την άψογη συνεργασία, την Διοίκηση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου και το προσωπικό του, που μας φιλοξένησε στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις, καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Η συμβολή όλων συμβάλει στην ανάπτυξη του όμορφου αθλήματος το οποίο και υπηρετούμε όσο μπορούμε καλύτερα, προβάλλοντας τον τόπο μας και δίνοντας ικανοποίηση σε δεκάδες παιδιά αθλητές-τριες αλλά και φίλους της ομάδα μας που με χαρά συμμετέχουν στην κερκίδα μας.
Ακόμη συμβάλετε στην προβολή του Ρεθύμνου μέσω του βόλεϊ, το άθλημα που υπηρετούμε 26 συνεχή χρόνια, ένα άθλημα που αγαπήσαμε και αγαπάμε που έχει καταφέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο Ρέθυμνο προβάλλοντας συγχρόνως τον τόπο μας στο πανελλήνιο.
Ευχαριστούμε τα μέσα γενικής ενημέρωσης που πρόβαλαν την προσπάθεια μας και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν αλλά και τους γονείς που μας έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής.
Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την επομένη περίοδο για 27 χρονιά συνεχείς λειτουργίας της ομάδας μας και 21 χρόνια σε εθνικές κατηγορίες, επίδοση που δύσκολα κατακτάτε.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του
Ομίλου Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *