Ευχαριστώ, από «Kings and Queens» και «Ρέθυμνο Beach Volley»

Η συνεργασία της ομάδας «Kings and Queens» και του συλλόγου «Ρέθυμνο Beach Volley» έδειξε από τις πρώτες συνυπάρξεις πως θα έφερνε ένα κλίμα αλλαγής στο άθλημα που λατρεύουν όλοι το καλοκαίρι στην πόλη μας. Η πρώτη αλλαγή λοιπόν ήρθε και ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό καθώς διεξήχθη για πρώτη φορά χειμερινό σιρκουί στο Ρέθυμνο.

Η διοργάνωση «1st Amateur Beach League by Assado» έλαβε μέρος στα γήπεδα του συλλόγου στην παραλία του Ρεθύμνου, διήρκεσε 7 μήνες και  χάρισε πλούσια και μοναδικά για τα δεδομένα της Κρήτης δώρα. Οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν 11 τουρνουά σε αυτή την διάρκεια από τα οποία πέρασαν 160 αθλητές και αθλήτριες αριθμός ρεκόρ για τουρνουά σε μία μόνο πόλη.

Υπήρξαν 3 κατηγορίες στα τουρνουά, Ανδρών Pro, Ανδρών Amateur και Γυναικών, όπου οι αθλητές αγωνίζονταν συνεχώς ώστε να μαζέψουν πόντους για να αναδειχθούν οι πρώτοι σε κάθε κατηγορία και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο που είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να παρακολουθήσουν μια διεθνή διοργάνωση Beach Volley.

Κάθε αγωνιστική είχε το δικό της ενδιαφέρον και στην διάρκεια των τουρνουά κάθε αθλητής έλαβε αγωνιστικό t-shirt και στα δύο εορταστικά τουρνουά που έγιναν Χριστούγεννα και Πάσχα όλοι όσοι βρέθηκαν στα γήπεδα απόλαυσαν το φαγητό και την μουσική υπενθυμίζοντας σε όλους πως το beach volley στο Ρέθυμνο ήταν, είναι και θα είναι διασκέδαση.

Πέραν αυτού όμως στα τουρνουά έλαβαν μέρος και επαγγελματίες αθλητές του Volley που έδωσαν ένα άλλο χρώμα στις διοργανώσεις.

Όσον αφορά τους νικητές μας υπήρξαν κάποιες ισοβαθμίες και έτσι η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να μοιράσει περισσότερα δώρα από όσα ήταν προγραμματισμένα. Στους άντρες pro το δίδυμο Μόσχος και Αραμπόπουλος κατέκτησαν τους περισσότερους πόντους. Στους άντρες amateur υπήρξε μια 3πλη ισοβαθμία και έτσι οι Κοροβέσης, Ματαράγκας και Γιαννόπουλος βγήκαν πρώτοι στην βαθμολογία και θα ακολουθήσουν τα άλλα δύο παιδιά στο μεγάλο ταξίδι. Μια ακόμα ισοβαθμία υπήρξε στις γυναίκες συνεπώς οι Πατεράκη, Λισλέβαντ και Κυριακάκη βρέθηκαν πρώτες. Αξίζει να σημειωθεί πως δώρα έπαθλα και μετάλλια μοιράστηκαν σε κάθε τουρνουά στους εκάστοτε νικητές.

Η οργανωτική επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει όλους που βοήθησαν και συνέβαλαν για να υλοποιηθεί ένα τόσο μεγάλο και εν τέλει επιτυχημένο σιρκουί. Το μεγάλο χορηγό της «1st Amateur Beach League» Assado Caffee, τον χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης το Rethymnosports.gr και όλους τους υποστηρικτές του τουρνουά: Κρασιά Κλάδος, Souvlaki Bar, Bankery Café, Wine Bar, Barrio Cafe, Κρεοπωλείο Χάσικος, 7 Days Super Market, Haagen Dazs Café, Macron Store, Μεσοστράτι Ταβέρνα, The Greek Project, Fortezza Club, Cretan Kings Μπύρα, Μποτόνη Leather, Makan Σουβλάκι, More Cefe, Bollia’s fun Place, Cocktails in the city, Taf tar

Όσον αφορά την καλοκαιρινή περίοδο αναμένεται ακόμα πιο «καυτή» και τα θερινά τουρνουά ξεκινούν άμεσα καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και ποιός δεν θα’ θελε να παίξει κι άλλο «beachaki».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM