Θοδωρής Τσικουδάκης ο 7ος για την Επισκοπή!

Παίκτης της Επισκοπής και επίσημα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Θοδωρής Τσικουδάκης, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Rethymnosports.gr από την περασμένη Πέμπτη.

Ο Χανιώτης αριστεροπόδαρος μέσος είναι 25 ετών και έχει παραστάσεις τόσο από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και από αυτό της Football League με ΣΥΝΚΑ και ΑΟΧ/Κισσαμικό αντίστοιχα. Σε επίπεδο Ακαδημιών έχει αγωνιστεί στο Ρέθυμνο ΠΣ του Κώστα Ανυφαντάκη, ενώ ακόμη έχει φορέσει την φανέλα της Κ20 του ΟΦΗ, του Μινωταύρου (Δ’ Εθνική), της Κ20 ΠΑΕ Πλατανιάς (έγινε επαγγελματίες για μικρό διάστημα). Έπαιξε τρία χρόνια στον Κισσαμικό και τα τελευταία δύο χρόνια στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ σε Γ’ Εθνική (2016-17) και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Χανίων πέρυσι.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής αναφέρει χαρακτηριστικά, για την προσθήκη του Θοδωρή Τσικουδάκη.

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θοδωρή Τσικουδάκη. Πρόκειται για ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του κρητικού ποδοσφαίρου που έχει προλάβει να αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες. Χθες, πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου μας και η συμφωνία έκλεισε για τη νέα σεζόν 2018-19 προκειμένου να φορέσει τα κυανόλευκα με τον γυπαετό στο στήθος.

Ο Θοδωρής Τσικουδάκης είναι γεννημένος στα Χανιά στις 15/101993 με ύψος 1.81μ.. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Χανίων και έπειτα ακολούθησαν αυτή του Ρέθυμνο ΠΣ. Πολύ γρήγορα βρέθηκε στην Κ20 του ΟΦΗ και έπειτα στον Μινώταυρο και τη Δ’ Εθνική. Πριν κλείσει τα 20 του χρόνια πήγε στον Πλατανιά Χανίων που με εντολή του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη προβιβάστηκε στην ΠΑΕ.

Στην Football League όπου είχε αρκετές συμμετοχές αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κισσαμικού για να μεταγραφεί στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πέρυσι όπου υπηρέτησε συνάμα και την στρατιωτική του θητεία».

Τσικουδάκης: «Φιλόδοξη ομάδα»

Ο 25χρονος μέσος έδειχνε πραγματικά χαρούμενος μετά τη συμφωνία και εν συνεχεία τόνισε:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να επιτύχουμε τον στόχο μας με μια ομάδα πολύ φιλόδοξη. Φέτος θα είναι πολύ δύσκολη η χρονιά καθώς όλοι θα επιδιώξουν να κάνουν πρωταθλητισμό. Είμαι αισιόδοξος ότι θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *