Λυρώνης: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά»

Ικανοποιημένος εμφανίζεται με δηλώσεις του, ο Γιώργος Λυρώνης για αυτές τις πρώτες 18 ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν μεγάλη διάθεση και να καταβάλλουν σπουδαία προσπάθεια ώστε να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του. Βέβαια βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της προετοιμασίας, με τον Λυρώνη να περιμένει να υπάρχει συνέχεια σε αυτό που «χτίζεται» από τις 23 Ιουλίου.

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά και την προσπάθεια που καταβάλλουν μέχρι στιγμής στην προετοιμασία. Σε καθημερινή βάση, πρωί απόγευμα, αλλά και στο πρώτο φιλικό έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Βέβαια είμαστε μόνο στην αρχή και έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας, για να δούμε στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα που ονειρευόμαστε», τόνισε αρχικά ο «Λύρω» για να κάνει στη συνέχεια και ένα σχόλιο για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο φιλικό με την Κ20 του ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο.

«Έμεινα ευχαριστημένος από την διάθεση και την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά στο φιλικό με την Κ20 του ΟΦΗ. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά η ομάδα μας έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, με απώτερο σκοπό να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Παρόλο που τα παιδιά είναι κουρασμένα έδειξαν καλά πράγματα, στο φιλικό με την Κ20 του ΟΦΗ. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι», κατέληξε στις δηλώσεις του στην «Κ.Ε.» ο Γιώργος Λυρώνης.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM