25 Απριλίου 2024

Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν οι γυναίκες του ΟΠΕ Ρεθύμνου

Στις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του ΟΠΕ Ρεθύμνου με την Ηλιούπολη, για την 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Η ομάδα του Νίκου Ζιώγα θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Πανναξιακό, φιλοξενώντας μία ομάδα με την οποία έχει τους ίδιους στόχους. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ΟΠΕΡ σίγουρα είναι ικανοποιητικός και άπαντες θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το καλό ξεκίνημα, με μία ακόμη νίκη την Κυριακή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (6η)
Σάββατο 15 Νοεμβρίου
18.00 Ηρακλής – Ανατόλια (Κατσάνειο – Μπόμπορας, Δανιηλίδου).
18.30 Πανναξιακός – Μακεδόνες Αξιού (Νάξου – Μεταξά, Τσάκας).
19.00 Μαρκόπουλο – Ολυμπιακός (Μαρκόπουλου – Καψάσκης, Κολτσίδας).
Κυριακή 16 Νοεμβρίου
13.30 ΟΠΕ Ρεθύμνου – Ηλιούπολη (Ρεθύμνου – Βλαχάκης, Κανακάκης).
16.30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Πανελληνίου – Μαρκάτης, Μιχαήλογλου).
Ρεπό: ΑΟ Θήρας

ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΖΑΟΝ!
Νέα τροπή στην υπόθεση της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών με 11 ομάδες δίνει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που κατέθεσε ο ΖΑΟΝ. Συγκεκριμένα δικαίωσε την ομάδα των Βορείων προαστίων και ζητά από την ΕΟΠΕ να γίνει το πρωτάθλημα με 12 ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ακυρώνεται η σχετική απόφαση που είχε παρθεί από την Ομοσπονδία η οποία καλείται το ερχόμενο Σάββατο (16/11) να αποφασίσει τι θα κάνει με το συγκεκριμένο θέμα.
Το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε την ακόλουθη απόφαση σχετικά με την προσφυγή του ΖΑΟΝ:
«Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 91/12-11-2014 απόφαση του δέχεται την προσφυγή και τους πρόσθετους λόγους του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ζηρίνειος Αθλητικός Όμιλος Νέων (ΖΑΟΝ) Κηφισιάς».
Ακυρώνει την από 6-9-2014 απόφαση (πρακτικό υπ’ αρ. 25) της ΕΟΠΕ με την οποία αποφασίστηκε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της περιόδου 2014-2015 με την συμμετοχή ένδεκα ομάδων.
Αναπέμπει την υπόθεση στα αρμόδια όργανα της ΕΟΠΕ προκειμένου να επιλεγεί η ομάδα που θα συμπληρώσει τον αριθμό των δώδεκα ομάδων και μόνο σε περίπτωση αδυναμίας διεξαγωγής του πρωταθλήματος με δώδεκα ομάδες να διεξαχθεί αυτό με ένδεκα ομάδες. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στον καταθέσαντα».
Η συγκεκριμένη απόφαση του ΑΣΕΑΔ θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ το οποίο θα συνεδριάσει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

MVP ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΤΣΙΜΑ
Η Ζένια Τσίμα του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι προπονητές των ομάδων της Α1 Γυναικών. Η αρχηγός των πράσινων είχε 13 πόντους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς εντυπωσιακά στατιστικά (8/25 επ., 4 άσους, 1 μπλοκ, 54% υπ. με 38% άριστες), ωστόσο είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη της ομάδας της.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *