Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο 23ο Εργ. πρωτάθλημα Μπάσκετ

Παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που υπάρχουν με τη μη στελέχωση του Πανεπιστημιακού γυμναστηρίου, πέφτοντας στο κενό όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει, θα διεξαχθεί για 23η σεζόν το Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ Ρεθύμνου.

ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (31/10) ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Έως την Τρίτη 31 Οκτωβρίου έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες (παλιές και νέες), συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.basketrethymno.gr.

Επίσης, η πρώτη συνάντηση όλων των εκπροσώπων των ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/11/2017 και ώρα 19:00 στο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου. Ισχύει το Καταστατικό του Πρωταθλήματος 2015-2016 με τις αλλαγές που θα ορίσει η επιτροπή Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου και όλες οι ομάδες στην πρώτη συνάντηση τους.

Παράλληλα, η κατάθεση όλων των δελτίων των παικτών θα πραγματοποιείται μέχρι και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Γάλλου 17:00 – 20:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, Τηλέφωνο: 2831077598), όπως και η επικύρωση των υπαρχόντων δελτίων, νέες μεταγραφές και νέοι παίκτες (χρειάζεται μια φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας και 2 μικρές φωτογραφίες για νέους παίκτες). Μαζί θα πρέπει και να συμπληρωθεί η Αίτηση και την Κατάσταση Συμμετοχής 2017-2018 στο πρωτάθλημα, την οποία μπορούν να την «κατεβάσουν» οι ενδιαφερόμενοι από το www.basketrethymno.gr, ενώ η αποστολή της αίτησης συμπληρωμένης θα γίνει ηλεκτρονικά στο email: BasketRethymno@yahoo.gr) με το σύνολο των παικτών της κάθε ομάδας. Οριστικές αλλαγές στο ρόστερ της κάθε ομάδας (μόνο προσθήκη νέων παικτών) θα μπορούν να γίνουν έως 15 Δεκεμβρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής το πρωτάθλημα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το 1993 και προγενέστερα,(εκτός της ομάδας των Φοιτητών) και να μην είναι εν ενεργεία αθλητές σε πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης. Αθλητές εν ενεργεία θεωρούνται όσοι αγωνίστηκαν σε πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι γυναίκες ανεξάρτητα εάν είναι εν ενεργεία αθλήτριες.
Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση θεωρημένη από καρδιολόγο που έχει εκδοθεί εντός ενός έτους από την διεξαγωγή κάθε αγώνα. Πριν από κάθε παιχνίδι οι ομάδες υποχρεούται μαζί τα αθλητικά δελτία τους, να προσκομίσουν τις καρδιολογικές βεβαιώσεις.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM