Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου ξεκίνησε τι εγγραφές για την σεζόν 2016/17, αναρτώντας την παρακάτω ανακοίνωση:

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΕΝΙΣ

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Ακαδημία Τένις ξεκίνησε για τη σεζόν 2016-2017. Πληροφορίες και Εγγραφές καθημερινά στη γραμματεία στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ και στα τηλέφωνα 28310 53070 (17:00-21:00) και 6932787524.

Γιατί tennis;

Η αντισφαίριση είναι άθλημα για μικρούς και για μεγάλους χωρίς περιορισμό στην ηλικία. Προσφέρει έντονη άσκηση για υγεία, ευεξία και μεγάλες συγκινήσεις σε κάθε αναμέτρηση.

Μέθοδος εκμάθησης: Ο Όμιλος εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα προγράμματα εκμάθησης PLAY & STAY KAI tennis 10s της International Tennis Federation για ηλικίες 5 έως 105 ετών.

Mini tennis: Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, με σκοπό να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα. Παίζεται σε μικρότερο γήπεδο, σε πιο κοντό φιλέ από το κανονικό, με μικρότερες ρακέτες και πιο ελαφριές μπάλες.                                                                    Ώρες προπόνησης: Για τα παιδιά που μόλις ξεκινούν δύο ώρες την εβδομάδα είναι αρκετές. Για το προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα, οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες.

Πού θα βρω εξοπλισμό; Στα πρώτα στάδια της εκμάθησης, παρέχει ο Όμιλος τον εξοπλισμό, αλλά στη συνέχεια ο κάθε αθλητής μπορεί να προμηθευτεί τον δικό του εξοπλισμό με την καθοδήγηση του προπονητή του.

Εγκαταστάσεις Ομίλου:

  • 4 γήπεδα με πλαστικό τάπητα (green set) και φωτισμό και 2 γήπεδα mini tennis
  • Κλειστή αίθουσα προπονήσεων
  • Αποδυτήρια (ανδρών – γυναικών)
  • Κυλικείο
  • Τοίχο προπόνησης
  • Γραμματεία
  • Αίθουσα ψυχαγωγίας παιδιών
  • Parking

 

Ο Ο.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ιδρύθηκε το 1986 και από το 1997 εγκαταστάθηκε στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ. Επίσης, λειτουργούν τμήματα εκμάθησης, κάθε Σάββατο πρωί στην αυλή του 2ου Δημοτικού σχολείου ( απέναντι από το Δημαρχείο) και σε κλειστή αίθουσα, όταν βρέχει. Ο Όμιλος επιμορφώνει συνέχεια τους προπονητές του, ακολουθώντας τα επίσημα προγράμματα εκμάθησης ITF ( International Tennis Federation ).

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί street tennis στην παραλία απέναντι από το Λύκειο Ελληνίδων. Επίσης, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γιορτή Τένις για όσα παιδιά θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *