Οι ευχές του ΟΦ Αρμένων στη Μικτή Νέων και στα δικά του παιδιά

Με ανακοίνωση του ο ΟΦ Αρμένων εύχεται καλή επιτυχία και πρόκριση στα προημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής ομάδας Νέων στη Μικτή ΕΠΣΡ, που την Τετάρτη στις 11.30 το πρωί αντιμετωπίζει τις Κυκλάδες στο γήπεδο της Βάρης.

Φυσικά, η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων δεν ξεχνάει τα δύο δικά της παιδιά, τους Βασίλη Τσόλα και Γιάννη Γαλερό που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή της Μικτής ΕΠΣΡ από τον Γιώργο Λυρώνη, στους οποίους έκανε σχετική αναφορά.

Αναλυτικά, η σχετική του ΟΦ Αρμένων, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με τις θερμότερες ευχές όλης της οικογένειας του ΟΦ Αρμένων αναχώρησαν από χθες κα βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, δύο εκλεκτά μέλη της ομάδας μας. Οι Βασίλης Τσόλας και Γιάννης Γαλερός βρίσκονται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Μικτής ομάδας Νέων ΕΠΣΡ στην πρωτεύουσα όπου αύριο, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου (11.30) στο γήπεδο Βάρης, θα αντιμετωπίσουν την ΕΠΣ Κυκλάδων στην Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικής Νέων.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦ Αρμένων, η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες τους και οι φίλοι μας ευχόμαστε στον Βασίλη και το Γιάννη, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της Μικτής μας ομάδας, όπως και στον προπονητή Γιώργο Λυρώνη, καλή επιτυχία και να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους, μετά και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης.

Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές μας, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων ΕΠΣΡ βραβεύτηκαν από την Ρεθυμνιώτικη Ένωση στην ετήσια χοροεσπερίδα της, την περασμένη Παρασκευή στο κτήμα «Θυμέλη».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *