Οι προπονητές Ακαδημιών ζητούν συνάντηση με την ΕΠΣΡ

Οι προπονητές Ακαδημιών του Ρεθύμνου ζητούν άμεσα από την ΕΠΣ Ρεθύμνου συνάντηση για τον προγραμματισμό των πρωταθλημάτων Υποδομών της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, αλλά να συζητήσουν και τις προτάσεις που έχουν για την βελτίωση τους.

Η επιτροπή Προπονητών Ακαδημιών Ν. Ρεθύμνου, αλλά και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Χανίων ο «Παγκρήτιος» Γιώργος Μανωλακάκης, με επιστολή τους στην ΕΠΣΡ, την οποία κοινοποιούν στα ΜΜΕ, ζητούν ως τέλος Ιουλίου να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση. Η επιτροπή Προπονητών Ακαδημιών Ρεθύμνου είχε συσταθεί μετά την συνάντηση της Δευτέρας 18 Ιουνίου και αποτελείται από τους Βασίλη Αθανασιάδη, Γιώργο Κωσταράκος, Γιώργο Μπαστάκη, Βασίλη Νικολουδάκης, Μιχάλη Παπαδάκης και Ναπολέων Σκουλούδη.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται οι προτάσεις αυτές έχουν κατατεθεί επίσημα και από 4 συλλόγους (ΑΟ Άρης, ΑΟ Επισκοπής, ΑΟΝ Αστέρας, Ολυμπιακός Ρεθύμνου), όπως σχετικά ζητήθηκαν από την ΕΠΣΡ, μιας και δεν αναγνωρίζεται η εν λόγω επιτροπή.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλαν στην ΕΠΣΡ, οι προπονητές Ακαδημιών Ρεθύμνου, αναφέρει:

«Μετά την υποβολή προτάσεων που είχαμε κάνει πριν από αρκετές ημέρες (19 Ιουνίου 2018) σαν Επιτροπή Προπονητών Ακαδημιών Ν. Ρεθύμνης, οι οποίες αφορούσαν την αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων Υποδομών και σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Προέδρου της ΕΠΣΡ αλλά και του Προέδρου Υποδομών αυτής προς εμάς που μας ζητούσε οι προτάσεις για να γίνουν δεχτές θα πρέπει να τις υποβάλουν τουλάχιστον τέσσερα σωματεία της ΕΠΣΡ (έχουν καταθέσει Α.Ο. Άρης, ΑΟ Επισκοπής, ΑΟΝ Αστέρας και Ολυμπιακός Ρεθύμνου) θα θέλαμε να ορίσετε συνάντηση το αργότερο μέχρι τέλος Ιουλίου 2018.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά και περιμένουμε για τις δικές σας ενέργειες.

Η Επιτροπή Προπονητών Ακαδημιών Ν. Ρεθύμνου

Αθανασιάδης Β., Κωσταράκος Γ., Μπαστάκης Γ., Νικολουδάκης Β., Παπαδάκης Μ.,

Σκουλούδης Ν.

Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Χανίων ο «Παγκρήτιος»

Μανωλακάκης Γ.».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM