19 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά «1st Amateur Beach League»

Την Κυριακή έγινε η 11 και τελευταία αγωνιστική της «1st Amateur Beach League» by Assado coffee. Οι βορειοδυτικοί άνεμοι που έπνεαν στα 4-5 μποφόρ δυσκόλεψαν λίγο τις προσπάθειες των αθλητών, να φτάσουμε στα τελικά και την ανάδειξη πρωταθλητών.
Στην κατηγορία των Αντρών Ερασιτεχνών ο Γιάννης Κοροβέσης βρήκε τελικά στο φινάλε τον καλό του εαυτό και κατέκτησε όχι μόνο το τουρνουά αλλά και τη θέση του πρωταθλητή αφήνοντας πίσω 2ους τους Γιαννόπουλο/Ματαράγκα.
Ο τελικός των γυναικών, ήταν μια από τα ίδια, καθώς οι γνωστές ομάδες ήταν και πάλι εκεί. Ο λόγος για τις Πατεράκη/Χατζάκη και Κυριακάκη/Λίσλεβαντ που πάλεψαν για πολλοστή φορά, με νικήτριες όμως τις πρώτες. Έτσι η Μαρία Πατεράκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πίσω της ακολούθησαν οι Βανέσα Κυριακάκη με την Μαρτίνα Λίσλεβαντ.
Τέλος, στο μεγάλο τελικό των Αντρών Pro, με συνεχείς διαμαρτυρίες του Μόσχου (παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος) δεν επέτρεψε στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια εύκολη ήττα και τον συμπαίκτη του Αντιόλ Κόλα να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Μονιάκη/Αραμπόπουλο (2ος νικητής πρωταθλήματος) για ένα «εύκολο» απόγευμα. Μετά το τέλος της αγωνιστικής ακολούθησαν βραβεύσεις και απονομές από το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης «Assado coffee» κ. Ηλία Παπαδάκη.

Οι δυο πρώτοι κάθε κατηγορία και κατέκτησαν το μεγάλο έπαθλο, να ταξιδέψουν στη Βιέννη της Αυστρίας. Οι νικητές Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά του κόσμου στην Βιέννη καθώς συγκαταλέγεται στην κατηγορία των 5 αστέρων.

Οι Βαθμολογία στις πρώτες 5αδες σε κάθε κατηγορία
Γυναίκες
Πατεράκη 420
Λίσλεβαντ – Κυριακάκη 400
Χατζάκη 385
Ανδρουλάκη – Αποστολάκη 255

Άντρες Ερασιτέχνες
Κοροβέσης 365
Γιαννόπουλος – Ματαράγκας 360
Αλεξάκης 225
Μποτονάκης 195
Άντρες Pro
Μόσχος 440
Αραμπόπουλος 410
Μπαχλιτζανάκης – Τζανιδακης – Κόλα 405
Σπιταδάκης – Αμανατίδης 325

  • Beach_League_nikites_erasitexnes
  • Beach_League_nikitries_ginaikes

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *