Ο Κελαϊδής και παλι στα «κυανόλευκα»

Ένα δικό του παιδί, τον Αντώνη Κελαϊδή απέκτησε η Επισκοπή, που επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του μετά 2,5 χρόνια για να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, όπως σας είχε ενημερώσει (δείτε εδώ) το Retymnosports.gr από την περασμένη Κυριακή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Κελαϊδή. Ο σύλλογός μας στην ουσία επαναφέρει ένα δικό του παιδί στη θέση του καθώς ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες μας.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας (είναι γεννημένος στις 31/3/1993 με ύψος 1.85μ.), πέρασε από τα γραφεία της ομάδας μας και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρό μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη. Ο Αντώνης Κελαϊδής έχει αγωνιστεί τόσο στον Παναιτωλικό Κ20 όσο και με την Επισκοπή στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής αλλά και σ’ αυτό της Football League. Πέρυσι (2017-18) αγωνίστηκε ως βασικός στην ΑΕΜ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία με πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Α. Κελαϊδής: «Γύρισα την κατάλληλη στιγμή»
Αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, ο Αντώνης Κελαϊδής δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που μεγάλωσα . Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα χρονιά σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και πιστεύω γύρισα την κατάλληλη στιγμή σε μια ομάδα που έχω ζήσει μοναδικές στιγμές στο παρελθόν».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *