19 Απριλίου 2024

Ο ΟΦΗ κατέκτησε το κύπελλο «Κ. Ψαρουδάκης»

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών «Κωστής Ψαρουδάκης» στο κλειστό του Ρεθύμνου με μεγάλο νικητή τον ΟΦΗ.
Στη διοργάνωση που διεξήχθη προς τιμήν του Κωστή Ψαρουδάκη, η Ηρακλειώτικη ομάδα επικράτησε με 3-0 σετ της ΓΕΗ και έγινε η πρώτη που κατακτά τη διοργάνωση. Στα πλαίσια της διοργάνωσης η ΕΣΠΕΚ απένειμε πλακέτες τιμής ένεκεν στην οικογένεια και τη σύντροφο του Κωστή Ψαρουδάκη, στον ΣΥΔΠΕΚ για την αφιλοκερδή συμμέτοχή του στους αγώνες και στις ομάδες που συμμετείχαν στο Κύπελλο. Μάλιστα το «παρών» έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή και ο Υπεύθυνος του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΕΣΠΕΚ
Η διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Κρήτης, ΕΣΠΕΚ, ευχαρίστησε με ανακοίνωση της όλους εκείνους που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων, αναφέροντας: «O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ συγχαίρουν τον Ο.Φ.Η για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ανδρών και ευχαριστούν θερμά, την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Λιονή Μαίρη, τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κο Μαρινάκη Γιώργο, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κα Καζάκου Ελένη, τον εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Δ. Ρεθύμνου κο Λαχνιδάκη, τον Περιφεριεακό Σύμβουλο Ρεθύμνου κο Δανδουλάκη, τον Πρόεδρο του ΣΥΔΠΕΚ κο Καρπουζά, τον Πρόεδρο της Ε.Δ κο Κοκοτσάκη Βασίλη που τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.
Ευχαριστούν επίσης την Περιφέρεια Κρήτης/ Περ. Ενότητα Ρεθύμνου για τη σημαντική συμβολή της στη διοργάνωση, το ΣΥΔΠΕΚ για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, το σώμα των Καλών Σαμαρειτών για την παρουσία τους στον αγώνα, την Διοίκηση και το προσωπικό του Κλ. Ρεθύμνου, καθώς και όλο το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις ομάδες του τελικού».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *