Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου έκοψε την πίτα του (photos)

Μέσα σε μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρουσία δεκάδων μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016, στο κτήμα Θυμέλη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδηλατικού συλλόγου ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του εκπροσώπου της Ι. Μητρόπολης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου πατήρ Δημήτριο Αμπανάβα, της αντιπεριφερειάρχης κα. Μαίρης Λιονής, των δημοτικών συμβούλων Ρεθύμνου, κας Πέπης Μπιρλιράκη και κ. Τάσου Παπαδουράκη όπως και του πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Αθανάσιου Τερζή, του γενικού γραμματέα κ. Επαμεινώνδα Σαρρή και του ταμία της Ομοσπονδίας, κ. Παναγιώτη Πριστούρη.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΠΑΣ Άτλας
«Θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστούμε τα καταστήματα της πόλης μας και τους χορηγούς μας, που μας παρείχαν τα δώρα που κληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όπως και το Κτήμα Θυμέλη για την άριστη φιλοξενία του.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχονται το 2016 να φέρει σε όλους Υγεία, Δύναμη και… όμορφες-ασφαλείς ποδηλατικές διαδρομές!»

 

Βαλάντης Χόμπης

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM