Παίκτης του Αστέρα Ρεθύμνου ο Ρηγάκης

Στην τρίτη της μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Αστέρα Ρεθύμνου. Ο Δημήτρης Ρηγάκης ήρθε να προστεθεί στους Γιώργο Βελονάκη και Βαγγέλη Κασσέλα, με το Rethymnosports να σας ενημερώσει για αυτή την μετακίνηση τις προηγούμενες ημέρες. Ο 28χρονος Ρηγάκης, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στην Σοχώρα, διαθέτει πλούσια εμπειρία από την παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες, ενώ μετραει, 3 τρόπαια κυπέλλου Ρεθύμνου, 2 Super Cap και μια άνοδο στην Γ’ Εθνική με τον Ερμή Ζωνιανών.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν. Αστέρα Ρεθύμνου καλωσορίζει ξανά στις τάξεις του τον ποδοσφαιριστή Ρηγάκη Δημήτριο και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχία.»

Tο who is whoτου Ρηγάκη:
1998: Ακαδημία Αστέρα Ρεθύμνου
2001: Ο.Φ.Η (τμήματα υποδομής)
2005: Αστέρας Περάματος (Δ’ Εθνική)
2006: ΠΑΟ Κρουσώνα (Δ’ Εθνική)
2008: Χερσόνησος (Γ’ Εθνική)
2009: Αστέρας Ρεθύμνου (Γ’ Εθνική)
2010α: Αγροτικός Αστέρας (Β’ Εθνική
2010β: Θερμαϊκός (Γ’ Εθνική)
2011: ΠΟ Ατσαλένιος (Γ’ Εθνική)
2012: ΠΑΟ Κρουσώνα ( Γ’ Εθνική)
2012: Ερμής Ζωνιανών (Δ’ – Γ’ Εθνική)
2015: AE Μυλοποτάμου (Α’ ΕΠΣΡ)
2016α: Επισκοπής (Α’ ΕΠΣΡ)

Ρηγάκης: «Εκπλήρωση στόχων η άνοδος στην Γ’ Εθνική»
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Ρεθύμνου, ο Δημήτρης Ρηγάκης:  «Ευχαριστώ τον πρόεδρο μας Γιάννη Πετράκη, τον τεχνικό διευθυντή Μιχάλη Δεληγιαννάκη και τον προπονητή Ηλία Ασπρομάτη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι και ελπίζω όλοι οι ποδοσφαιριστές να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και να οδηγήσουμε αυτή την ομάδα εκεί που της αξίζει. Στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.»

4 Σχόλια

    1. Mixalis111

      ΦΙΛΕ ΑΙΧΜΗΡΕ ΩΡΑΙΟ ΤΟ BLACK ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ

      Απάντηση
      1. ΣΟΦΙΑ

        φιλε Μιχαλη… εγω δν τον γνωριζω προσωπικα αλλα εχει 2 καλα στοιχεια: 1. παιχταρας 2. ωραιο παιδι!!! Κριμα που δν ειναι στην ΑΕΜ. Τα λαθη πληρωνονται. Περυσι το πληρωσε η Επισκοπη (αυτυχως) επειδη δν επαιξε στο μεταξυ μας παιχνιδι. Ελπιζω να μν το πληρωσει φερος η ΑΕΜ που δν τον πηρε γτ πραγματι ειναι παιχτης για μεγαλυτερες κατηγοριες. Μακαρι να το ξαναπληρωσει η Επισκοπη. Ο αιχμηρως η δν ξερει μπαλα η κανει πλακα

        Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *