Παρέμεινε ο Κούτσμερουκ, «χορεύει» σήμερα με Μαρτσάκη στα Ρούστικα

Με τον Ντάμι Κούτσμερουκ στην τεχνική ηγεσία της θα πορευτεί και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν η Φλόγα Ρουστίκων, βάζοντας τον πήχη και πάλι ψηλότερα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Στις τάξεις της ομάδας είναι ικανοποιημένοι από το έργο του νεαρού τεχνικού και του έδωσαν τα «κλειδιά» και τη νέα χρονιά. Παράλληλα, με ανακοίνωση τους, γνωστοποίησαν πως ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε και για τη νέα σεζόν, όπου ο στόχος θα είναι να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα. Τέλος στην ίδια ανακοίνωση η Φλόγα Ρουστίκων ευχαριστεί τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. για την άψογη φιλοξενία της ομάδας στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

«Η Φλόγα Ρουστίκων ανακοινώνει την ανανέωση τις συνεργασίας με τον προπονητή τις ομάδας μας Ντάμι Κούτσμερουκ. Από την ομάδα μας ο βασικός κορμός παρέμεινε. Στόχος της ομάδας μας είναι να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΑΠ και το Δ.Σ. για την άψογη φιλοξενία», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Φλόγας Ρουστίκων.

Παράλληλα, σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένη χοροεσπερίδα της ομάδας στην κεντρική πλατεία Ρουστίκων με τον Αντώνη Μαρτσάκη. Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Φλόγας Ρουστίκων καλεί τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο για να περάσουν μια όμορφη βραδιά με πολλές εκπλήξεις.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *