Πατεμτζής: «Βγάλαμε θέληση, μας έλειψε το καθαρό μυαλό»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του, σχολιάζοντας την έλλειψη καθαρού μυαλού και τελικής πάσας, για να πετύχει ένα γκολ και να πάρει τη νίκη, εμφανίστηκε ο Μανόλης Πατεμτζής.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας στάθηκε στην μεγάλη θέληση που είχαν οι παίκτες του, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή για να φέρει τη νίκη. «Θέλαμε πολύ να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης στο σημερινό (σ.σ. της Κυριακής) παιχνίδι, όπου είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα και πολύ καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν. Οι παίκτες μου έβγαλαν μεγάλη θέληση στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και την καλή πάσα για να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γκολ, που θα μας έδινε και τη νίκη, αφού το ματς φαινόταν πως θα κριθεί στο γκολ. Συγχαρητήρια στον ΟΦΙ και εύχομαι να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μάγγος τόνισε, «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ερμή Ζωνιανών για την άψογη φιλοξενία που επεφύλασσε στην ομάδα μας και υπόσχομαι πως θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του β’ γύρου στην Ιεράπετρα. Ευχής έργον θα είναι να τα καταφέρουν και να σωθούν όλες ή όσο το δυνατόν περισσότερες Κρητικές ομάδες. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε που ήρθαμε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα που παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο, όπως όλες οι ομάδες του κ. Πατεμτζή. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους μην επιτρέποντας στον Ερμή να γίνει απειλητικός για την εστία μας. Τα καταφέραμε σε αρκετά καλό βαθμό και παραλίγο σε μία φάση στο 85’ να «κλέψουμε» και τη νίκη, αλλά ακόμη και έτσι ο βαθμός για εμάς είναι χρυσάφι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος και την θέληση που έδειξαν και εύχομαι στον Ερμή Ζωνιανών καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM