Ποδοσφαιρική εκδρομή από την ακαδημία του Άρη Ρεθύμνου (photos)

Ο Άρης Ρεθύμνου και οι ακαδημίες του, στα πλαίσια του προγράμματος  του 1ου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 πραγματοποίησε «ποδοσφαιρική εκδρομή» στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή των Περιβολίων.

Η ποδοσφαιρική αυτή εκδρομή είχε σαν στόχο την δημιουργία γνωριμιών και απόκτηση εμπειριών μέσω του ποδοσφαίρου για παιδιά, προπονητές και γονείς του σωματείου του Άρης Ρεθύμνου.
Οι ακαδημίες του Θησέα Περιβολίων ήταν ο οικοδεσπότης της συνάντησης αυτής και με σύσσωμο το Δ.Σ τους προπονητές αλλά και τους γονείς του έκαναν ότι ήταν δυνατόν καλύτερο προς την αποστολή του Άρης Ρεθύμνου με φιλοξενία….. που δεν συναντάς εύκολα.
Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά της αποστολής του Άρης Ρεθύμνου  χωρισμένα σε δύο γκρουπ σε παιχνίδια μίας και μιάμισης ώρας αντίστοιχα. Το πρώτο γκρουπ ήταν μικτό το οποίο αποτελούταν από παιδιά γεννηθέντων από το έτος 2009 έως και το 2006 και για την ιστορία το σκορ έληξε 9-1 υπέρ του Άρης Ρεθύμνου και το δεύτερο με ηλικίες 2006-2007 επικράτησε επίσης με σκορ 6-1 του αντίστοιχου του Θησέα Περιβολίων.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολής του Άρης Ρεθύμνου ήταν οι:  Ντελιλάϊ Μ., Ασμαριάν Δ., Κότσι Κρ., Λέσι Κρ., Ανδρεδάκης Β., Βαρούχας Α., Βαρούχας Θ., Γρηγοράκης Π., Στριλιγκάς Ε., Τσαγλιώτης Κ., Κατσούγκρης Μ., Λέσι Κλ., Μαραγκάκης Γ., Μπιστόλας Δ., Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Γ., και Ράμα Φ. Την αποστολή συνόδευσε ο Τεχνικός Διευθυντής και Προπονητής των Ακαδημιών Κος Σκουλούδης Ναπολέων καθώς και αρκετοί γονείς.

Πέρα όμως από τα γκολ και τις νίκες(αυτό είναι παροδικό) αυτό που έμεινε στα παιδιά του Άρης Ρεθύμνου ήταν η εμπειρία η χαρά και η διασκέδαση που τους χαρίζει το παιχνίδι του ποδοσφαίρου και ο αθλητισμός γενικότερα. Αυτή η ποδοσφαιρική βόλτα στα Χανιά που είχαν την ευκαιρία και την τύχη να ζήσουν τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία είναι μοναδική και ταυτόχρονα πολύ σημαντική διότι δεν τους διαμορφώνει μονάχα σαν αθλητές-ποδοσφαιριστές αλλά και σαν χαρακτήρες και ανθρώπους της κοινωνίας μας.

«Το σωματείου του Άρης Ρεθύμνου στο σημείο αυτό θα ήθελε να εκφράσει τις δημόσιες ευχαριστίες στο Δ.Σ και τους προπονητές του Θησέα Περιβολίων για την άψογη φιλοξενία τους και δεσμεύεται να τους την ανταποδώσει με την πρώτη επίσκεψη τους στο Ρέθυμνο. Αυτές οι συμπεριφορές και ο τρόπος φιλοξενίας αναδεικνύουν το επίπεδο που διακρίνει τους ανθρώπους του «Θησέα» και τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και να εκπληρώσουν τους στόχους τους σαν ακαδημίες και σωματείο γενικότερα.»

Το πρόγραμμα του 1ου Ποδοσφαιρικού Καλοκαιριού θα συνεχιστεί κανονικά τις επόμενες μέρες μέχρι και την Πέμπτη 9 Αυγούστου και όσα παιδιά επιθυμούν να ενταχθούν μπορούν να κάνουν εγγραφή στο γήπεδο Μισιρίων κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 18:30-21:00 ή στα τηλέφωνα 6975907754 και 6974966145.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM