Πρεμιέρα με Ν. Εργοτέλη για τις γυναίκες του Αστέρα

Στο Ηράκλειο θα κάνουν πρεμιέρα οι γυναίκες του Αστέρα Ρεθύμνου που φετο θα συμμετέχουν στον  8ο όμιλο της Γ’ εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.
Μετά από την κλήρωση που έγινε την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΠΟ,  Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Ο φετινός Κρητικός όμιλος απαρτίζεται μόλις από 4 ομάδες και για τον Αστέρα ακολουθούν τα παιχνίδια με Βασίλισσα Νότου εντός έδρας και ΑΟ Χανιά εκτός για να ολοκληρωθεί ο α’ γύρος. Ο πρωταθλητής του 9ου ομίλου ανέρχεται στην Β’ κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών, αλλά μετά από την κανονική διάρκεια των 6 αγωνιστικών θα αναδειχθεί μέσα από την διαδικασία των πλέι οφ.

Μετά την οριστική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, θα προβιβασθούν στη Β ́ Κατηγορία, για  τη  ποδοσφαιρική  περίοδο  2018-2019, οι  ομάδες οι οποίες θα καταλάβουν τη πρώτη θέση κάθε Ομίλου (Πρωταθλητές), σύνολο εννέα (9) ομάδες.

Για την ανακήρυξη των πρωταθλητών του τρίτου (3ου), όγδοου (8ου) και ενάτου (9ου) Ομίλου, θα ακολουθηθεί για κάθε Όμιλο η παρακάτω διαδικασία αγώνων κατάταξης (play off):

α) η ομάδα που θα καταλάβει τη πρώτη (1η) θέση θα αγωνισθεί στην έδρα της, με την ομάδα που θα καταλάβει τη τρίτη (3η) θέση – (Αγώνας Νο1).

β) η ομάδα που θα καταλάβει τη δεύτερη (2η) θέση, θα αγωνισθεί στην έδρα της με την ομάδα που θα καταλάβει την τέταρτη (4η) θέση – (Αγώνας Νο2).

γ) οι νικητές των δύο αγώνων (Νο1 και Νο2), θα αγωνισθούν σε ένα απλό αγώνα κατάταξης (με εφαρμογή, σε περίπτωση μη ανάδειξης νικητή, του Άρθρου 20 παρ. 13 του ΚΑΠ), στην έδρα του νικητή του πρώτου ζευγαριού. (Αγώνα Νο1). Ο νικητής που θα αναδειχθεί σε κάθε Όμιλο (3ος, 8ος και 9ος) από την ανωτέρω διαδικασία θα είναι ο πρωταθλητής του αντίστοιχου Ομίλου και θα προβιβασθεί στη Β’́ Κατηγορία.

Tο πρόγραμμα του 8ου ομίλου
1η (12/11) Αγωνιστική 4η (14/01)
Βασίλισσα Νότου – ΑΟ Χανιά
Νέοι Εργοτέλη – Αστέρας Ρεθύμνου

2η (26/11) Αγωνιστική 5η (28/01)
ΑΟ Χανιά – Νέοι Εργοτέλη
Αστέρας Ρεθύμνου – Βασίλισσα Νότου

3η (10/12) Αγωνιστική 6η (11/02)
Νέοι Εργοτέλη – Βασίλισσα Νότου
ΑΟ Χανιά – Αστέρας Ρεθύμνου

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM