Πρωταθλητής Ελλάδος το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Βόλλευ Γυναικών 2017

Μετά την παγκόσμια διάκριση της στο Πρωτάθλημα της Ρώμης τον Νοέμβριο του 2016, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανεπιστημίου Κρήτης κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ρέθυμνο στις 16-18 Μαΐου. Τα κορίτσια όχι μόνο επικράτησαν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά μάλιστα δεν ηττήθηκαν σε κανένα σετ.

Η παράδοση αυτή κρατά ήδη από τη Ρώμη, όπου και πάλι αήττητες πήραν την πρωτιά! Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν ομάδες, από το ΤΕΙ Θεσσαλίας, το Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Οι φοιτήτριες υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Νίκου Προβιά, απέδειξαν για ακόμη μια φορά τις ικανότητες τους και επικράτησαν και στα 4 παιχνίδια με 2-0 σετ και κατέκτησαν επάξια το πανελλήνιο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του πανεπιστημίου Κρήτης.

Οι φοιτήτριες του πανεπιστημίου Κρήτης με την επιτυχία τους αυτή θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην επόμενη ευρωπαϊκή πανεπιστημιάδα που θα διεξαχθεί στο Πόρτο της Πορτογαλίας το καλοκαίρι του 2018. Το ρόστερ του Πανεπιστημίου Κρήτης: Κλεισιάρη Ευτυχία, Σουιτσμέ Βασιλική, Κογεράκη Κατερίνα, Μπεμπή Δέσποινα, Μπατζάκη Μαρία, Πετρακάκη Ελένη, Κλαψινού Σοφία, Μανούρη Εβίνα, Ακζιώτη Ευγενία, Κωστούρου Έφη, Θεοδωρακοπούλου Ελισσώ, Μπογδάνοβα Μαρίνα, Κανακάρη Μαρία, Λιοντάκη Αθανασία, Φραγκουλιτάκη Ιωάννα.

Προπονητής: Προβιάς Νίκος

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *