Ρεθυμνιώτες σκακιστές στο 9ο Πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα Rapid

Στα Χανιά διεξήχθη φέτος το 9ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα rapid (γρήγορο σκάκι) από 20 έως 22 Δεκεμβρίου. Στο γρήγορο σκάκι ο σκακιστής πρέπει σε σύντομο χρόνο να οργανώσει τη σκέψη του και να απαντήσει στην κίνηση του αντιπάλου του. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 72 σκακιστές από όλη την Ελλάδα. Πολύ καλή εμφάνιση είχαν οι Ρεθεμνιώτες αθλητές του ομίλου, όπου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Χρυσή Κουκουράκη, Μιχάλης Πελαντάκης, Φώτης Πελαντάκης, Μανόλης Ανυφαντάκης με τον ισχυρότερο Ρεθεμνιώτη από τους συμμετέχοντες Θανάση Σερντεδάκη (13ος στη τελική κατάταξη).
Ισχυρότεροι συμμετέχοντες ήταν οι 4ις GM: Βασίλης Κοτρωνιάς πρωταθλητής Ελλάδος το 2014 και 10 φορές πρωταθλητής στο παρελθόν. Ο Χριστόδουλος Μπανίκας 8 φορές πρωταθλητής Ελλάδος. Ο Στέλιος Χαλκιάς και ο Γιάννης Νικολαΐδης.
Επίσης μετά το πέρας των διακοπών ξεκινούν άμεσα τα τμήματα για νέους μαθητές στο Σκακιστικό Όμιλο Ρεθύμνου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6972735051 (Λαμπούδης Λουκάς) και 6974024771 (Τσαρουχάς Κώστας).

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM