Σήμερα ο καταρτισμός των ομίλων Γ’ Εθνικής

Σήμερα αναμένεται να μπει οριστικό τέλος για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, όπως είχε προκύψει από την περασμένη εβδομάδα.

Τα βασικά ζητήματα που «κολλούσαν» τον καταρτισμό των ομίλων διευθετήθηκαν, με την δήλωση αδυναμίας του Ηρακλή να αγωνιστεί στην Football League, που απέφερε την ματαίωση του σημερινού αγώνα μπαράζ για άνοδο στην ίδια κατηγορία.

Η αποχώρηση του γηραιού από την Football League άφησε τελικά 2 κενές θέσεις, τις οποίες αυτόματα καλύπτουν Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί οι δύο τους να δώσουν αγώνα μπαράζ.

Μετά από όλα αυτά η ΕΠΟ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υλοποίηση του καταρτισμού των ομίλων, ενόψει και της κλήρωσης του πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία της, στις 12.00 το μεσημέρι. Στη νέα Γ’ Εθνική θα συμμετάσχουν 96 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε 8 ομίλους των 11 ή 12 ομάδων. Σήμερα ουσιαστικά αναμένεται το επίσημο του καταρτισμού του ομίλου που θα τοποθετηθούν οι 6 Κρητικές ομάδες και δεν είναι άλλος από τις 5 ομάδες της Αθήνας.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο όμιλος που θα τοποθετηθούν οι Κρητικές ομάδες, θα αποτελείται από 11 ομάδες, ο πρωταθλητής θα δώσει αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Football League, ενώ στα τοπικά πρωταθλήματα θα υποβιβαστούν 4 ομάδες.

Έτσι, οι 6 ομάδες της Κρήτης, Ερμής Ζωνιανών, ΑΕ Μυλοποτάμου (Ρέθυμνο), ΠΟΑ, Ηρόδοτος (Ηράκλειο), Παλαιόχωρα (Χανιά) και ΟΦ Ιεράπετρας (Λασίθι), θα τοποθετηθούν στον ίδιο όμιλο με 5 ομάδες της Αθήνας τους, Άγιο Ιερόθεο, Ιωνικό, Αιγάλεω, Φωστήρα και Ηλυσιακό.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM