Σημάδια ανάκαμψης…

Ενθαρρυντικά μηνύματα άφησε η πρώτη εμφάνιση του ΟΠΕ Ρεθύμνου για το νέο έτος. Απέναντι στην Αρτέμιδα μπορεί να μην κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό (ηττήθηκε με 0-3 σετ), αλλά η «εικόνα» του κόντρα στην πρωτοπόρο που διαθέτει παίκτριες από Α1 ήταν εξαιρετική.
Οι Ρεθυμνιώτισσες με «όπλο» τους τη θέληση και… το μπλοκ άγχωσε αρκετά τις έμπειρες φιλοξενούμενες. Στο πρώτο σετ ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 19-25, ενώ το 2ο σετ ήταν εξαιρετικό. Αν και βρέθηκαν να χάνουν από το ξεκίνημα (3-5) έως τα μισά του σετ (13-16), οι Τσελάνη και Κογεράκη και με τη βοήθεια των συμπαικτριών τους έκαναν την ανατροπή για το 22-18. Η Άρτεμις αντέδρασε, μείωσε αρχικά σε 24-22 και στη συνέχεια με «οδηγό» την εμπειρία της πέτυχε σερί 4-0 για το 24-26. Αν και άπαντες περίμεναν πως οι παίκτριες του Γιώργου Μενδρινού θα τα παρατούσαν στο 3ο σετ, διαψεύστηκαν. Η πολύ καλή εμφάνιση είχε και συνέχεια, χάνοντας τελικά με 21-25, παίρνοντας ταυτόχρονα το χειροκρότημα των φιλάθλων τους.

ΤΑ ΣΕΤ: 19-25, 24-26, 21-25.
ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Μενδρινός): Κογεράκη, Τσελάνη, Σουιτσμέ, Κλεισιάρη, Μαγκανάρη, Πετρακάκη, Βροντάκη –λ, / Τρίμμα –λ, Καλορμάκη, Μπαμπή, Ποθητού, Καφίρη, Μανούρη.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γ. Σαραντέας): Ευθυμιοπούλου, Τέζα, Τσελέπη, Αποστολάκη, Καλλή, Κακουράτου –λ, Κασδοβασίλη.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM