Σκόρπισε ενθουσιασμό ο Βασιλικός στους αθλητές του ΑΣ Σαμψών

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους αθλητές του Ρεθυμνιώτικου σωματείου Kick Boxing Σαμψών την περασμένη Τρίτη. Μετά από πρόσκληση που είχε υποβάλλει ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Σαμψών, στον χώρο εκγύμνασης του «ΑΣ Σαμψών» βρέθηκε ο Έλληνας θρύλος του Kick Boxing από την Καβάλα, Πάρης Βασιλικός.

Η εμφάνιση του μόνο τυχαία δεν ήταν και προκάλεσε ενθουσιασμό στους αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν αθλητή θρύλο, από τους κορυφαίους στον ελλαδικό χώρο. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια προπόνηση με θεωρία πάνω σε νέες προπονητικές μεθόδους και να γνωρίσουν από κοντά τον Έλληνα Πρωταθλητή που έχει αγωνιστεί σε Αγώνες Κ1 με τους καλύτερους kick boxers του κόσμου… Οι Αθλητές του Σαμψών ενθουσιάστηκαν έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και ανανέωσαν το ραντεβού τους την επόμενη φορά που ο Βασιλικός θα έρθει στην πόλη μας.

Όπως μας αναφέρει ο Νίκος Σαμψών στην σύντομη δήλωση του, «Ο Πάρης Βασιλικός είναι ο boxer που πάντα θαύμαζα και παρακολουθούσα τον τρόπο που έπαιζε αγώνες. Μου άρεσε η ψυχραιμία που στηνόταν μέσα στα ring με πολλά knock out στο ενεργητικό του. Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι το στυλ που διδάσκω τα τελευταία 17 χρόνια σαν προπονητής είναι το στυλ του Πάρη Βασιλικού».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM