17 Απριλίου 2024

Σπουδαίο «2» με Κατσικοκέρη η Επισκοπή

Ποδαρικό με «τρίποντο» στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά και στο ντεμπούτο του Μάρκου Στεφανίδη στον πάγκο της, έκανε η Επισκοπή, κερδίζοντας στον Κορυδαλλό με 1-0 την Προοδευτική.

Με χρυσό σκόρερ το Νίκο Κατσικοκέρη στο 26’ η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, ρεφάροντας την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον ΟΦΙ. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τις προσωπικές μονομαχίες να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του και την Επισκοπή να διαχειρίζεται το υπέρ της προβάδισμα στο 26’ με το γκολ του Κατσικοκέρη.

Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Το παιχνίδι
Στο 12’ από την εκτέλεση κόρνερ του Σουμπασάκη, ένας όμιλος παικτών πετάχτηκε στο α’ δοκάρι, η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα και τα σώματα γηπεδούχων και φιλοξενουμένων δίχως να μπορέσει κάποιος να την βρει στην κίνηση.

Στο 15’ ο Γιάννης Νικηφόρος έσωσε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ απέναντι στον Χρήστου κι ενώ ο τελευταίος πιεζόταν από τον Σουμπασάκη. Στο 20’ ο Νίκος Κατσικοκέρης τροφοδότησε με το κεφάλι τον επερχόμενο Σερβιλάκη με το νεαρό ακραίο οπισθοφύλακα να σουτάρει πολύ δυνατά και η μπάλα να περνάει δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Τελικά, το γκολ για την Επισκοπή ήρθε στο 26’ από το κόρνερ του Σουμπασάκη δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων και ο Κατσικοκέρης που καραδοκούσε με ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας. Στο 30’ ο Τζόρνταν πραγματοποίησε μία σόλο ενέργεια κάνοντας διείσδυση προς την αντίπαλη περιοχή, έκοψε παράλληλα και έκανε ένα ξαφνικό σουτ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, η Προοδευτική θέλησε να μπει πιο δυνατά τόσο στις μονομαχίες όσο και στο να καλύψει αγωνιστικά μέτρα αλλά μέχρις εκεί. Ακολούθησε ένα δυνατό σε προσωπικές φάσεις ημίχρονο με ψηλές μπαλιές από πλευράς γηπεδούχων αλλά όλη η αμυντική λειτουργία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ήταν άψογη και απόλυτα συγκεντρωμένη. Ο Νικηφόρος δεν κινδύνεψε σχεδόν ποτέ. Στην επίθεση ο Νίκος Κατσικοκέρης πάλεψε και σχεδόν κέρδισε όλες τις διεκδικούμενες μπάλες σ’ ένα ματς όπου ξεχώρισε το ομαδικό πνεύμα και το πάθος για τη νίκη από πλευράς των παικτών μας. Καλύτερη φάση του β’ ημιχρόνου, ένα σουτ του Σερβιλάκη στο 65’ το οποίο έφυγε λίγο άουτ. Καλό ήταν και αυτό του Κούρτι στο 76’. Στο 85’ την καλή της στιγμή είχε  και η Προοδευτική με τον Νικηφόρο να προλαβαίνει με έγκαιρη έξοδο τον Παναγιωτόπουλο.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 26’ Κατσικοκέρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουκαλάς, Νιδριώτης Νικολάου (Αθηνών).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γκάτζιος): Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης, Ξυγκάκης, Ρέτζος, Κίτος, Βασιλείου (94′ λ. τρ. Θωμάς), Κερασίδης, Κύβελος (46′ Τζιώλας), Χρήστου (55′ Κολιόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Δηλαβέρης (70′ Τογκμπό).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στεφανίδης): Νικηφόρος, Σουμπασάκης, Σερβιλάκης, Ρούσσης, Μποτωνάκης, Κεσίδης, Κούρτι, Κατσικοκέρης, Μπανγκούρα (60’ Σέχου), Τζόρνταν (70’ Τσικουδάκης), Πήλιος (78’ Σωπασής).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *