Στην Εθνική ομάδα MTB ο Δαβαρίας

Ο πρώτος Ρεθυμνιώτης ποδηλάτης που θα συμμετέχει με το εθνόσημο στο στήθος θα είναι ο 16χρονος Γιάννης Δαβαρίας του ΠΑΣ «Άτλας» ο οποίος κλήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία για συμμετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ που θα πραγματοποιηθεί στην ορεινή Ναυπακτία, στους αγώνες που θα γινουν στις 14 και 15 Ιουλίου.

Η επιστολή με τις κλήσης της ομοσπονδίας:
«Μετά από εισήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή ορεινής ποδηλασίας, του Εφόρου και απόφασης της τεχνικής Επιτροπής, καλούνται οι παρακάτω αθλητέ-τριες για να συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας στη Ναύπακτο, η οποία θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ΜΤΒ στις 14 και 15 Ιουλίου 2017».

Δημήτρης Αντωνιάδης (ΠΣ Κρόνος), Μολλά Αμέ Αλήογλου Χαρούν (ΠΣΚ Θράκας Ιππέας), Ορφέας Συρίγος (ΑΟ Θησέας), Βαρβάρα Φασόη (Ολυπιακός), Δανάη Στρουμπούλη (Κρόνος), Ηλίας Τσορτουκτσίδης (ΒΑΟ), Βασίλης Ζιόκας (Κορωπί), Παναγιώτης Αδάσης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Βλαχάκης (Παράδεισος), Δήμητρα Τατλή (ΠΑΟΚ), Αλεξάνδρα Αδάμ (Γουστ Κόουστ Μάνδρας), Νικόλαος Μουστακίδης (Μαχητές Πεύκων), Κωνσταντίνος Μεϊμαρίδης (Κορωπί), Ιωάννης Δαβαρίας (ΠΑΣ Ρεθύμνου Άτλας), Σοφία Λιοδάκη (ΠΟΧ Τάλως).

Ανακοίνωση του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου:
«O Γιάννης Δαβαρίας, ο πρώτος αθλητής μας που γίνεται μέλος της Εθνικής ομάδας. Θα λάβει μέρος στο βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στις 14 και 15/ 7 στη Ναύπακτο. Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας που δούλεψε σκληρά χρόνια τώρα και που τελικά οι κόποι του έπιασαν τόπο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *