Στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης η κηδεία του Λευτέρη Κοσκινά

Στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης 24 Μαΐου στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγγελιανών Μυλοποτάμου θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του Λευτέρη Κοσκινά, ο οποίος από το μεσημέρι της Τετάρτης δεν βρίσκεται κοντά μας.

Ο χαμός του Λευτέρη Κοσκινά, ενός εξαιρετικού παιδιού, φιλότιμου, εργατικού και οικογενειάρχη έχει βυθίσει στο πένθος το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο και την ευρύτερη περιοχή του μυλοποτάμου. Ο αδόκητος χαμός του Λευτέρη μόλις στα 41 του χρόνια, έχει συγκλονίσει το Πέραμα, το χωριό του τα Αγγελιανά, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του μυλοποτάμου.

Ο γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1977 Λευτέρης Κοσκινάς άφησε το στίγμα του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος για περισσότερα από 20 χρόνια σε αυτό. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Κεραυνού στο Ρέθυμνο, με τα καναρίνια αγωνίστηκε 1-2 χρόνια στην Α’ ΕΠΣΡ, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια της καριέρας του το Αρκάδι Αγγελιανών, ο Αστέρας Περάματος, με τον οποίο πανηγύρισε τίτλους (πρωτάθλημα, Κύπελλο) και ανόδους στην Δ’ Εθνική. Τη σεζόν 2013-14 διατέλεσε παίκτης-προπονητής στον ΠΑΟ Αλφάς μαζί με τον Λευτέρη Τζαγκαράκη. Το καλοκαίρι του 2016 πείσθηκε από τους παράγοντες του Αστέρα Περάματος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, προσφέροντας τις υπηρεσίες του μέχρι το Νοέμβριο του 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ως προπονητής στην Ακαδημία της ΑΕ Μυλοποτάμου. Ο Λευτέρης Κοσκινάς ήταν παντρεμένος με την Μαρία Τζεδάκη και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Το Rethymnosports.gr εκφράζειν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λευτέρη Κοσκινά και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *