20 Απριλίου 2024

Στο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ Νέων ο Γ. Προβιάς

Στην Τιφλίδα της Γεωργία για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ Νέων, που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή θα βρεθεί το επόμενο δεκαήμερο ο Γιώργος Προβιάς. Ο αθλητής του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του ΟΚΑ Αρκάδι αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων, η οποία θα συμμετάσχει σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση, συνοδευόμενος και από τον πατέρα του και προπονητή, Νίκο Προβιά. Πρόκειται για μια ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία του τμήματος Ενόργανης του ΟΚΑ Αρκάδι, το οποίο θα εκπροσωπηθεί σε μία ακόμη σπουδαία διεθνής διοργάνωση.
Ο αθλητής του Αρκαδίου συμμετέχει ως μέλος της Εθνικής Εφήβων η οποία παίρνει μέρος με τρείς αθλητές στο άθλημα της Ενόργανης, ένα κορίτσι και δύο αγόρια.
Το γεγονός ότι ένας αθλητής από τους δύο εφήβους που εκπροσωπούν τη χώρα μας προέρχεται από το Ρέθυμνο και τον σύλλογο του Ο.Κ.Α. Αρκάδι, αναδεικνύει την δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και στο τμήμα της Ενόργανης.
Με ανακοίνωση του το ΟΚΑ Αρκάδι εύχεται τα καλύτερα στον Γιώργο Προβιά, «Ο σύλλογος μας εύχεται στον αθλητή μας Καλή Επιτυχία στην διοργάνωση, και είμαστε σίγουροι ότι θα τιμήσει τα χρώματα του συλλόγου και της πατρίδας και καλή επιστροφή».
Ο Ρεθυμνιώτης αθλητής θα αγωνιστεί σε έδαφος, πλάγιο ίππο, κρίκους, ίππο, δίζυγο και μονόζυγο. Εκτός από το Γιώργο Προβιά, την ομάδα της Ενόργανης Γυμναστικής συμπληρώνουν ο Άγγελος Κοντεσίδης (Έδαφος, άλμα, κρίκοι, πλάγιος ίππος, δίζυγο, μονόζυγο) και Ελπίδα-Παρθένα Γιεμενιτζόγλου (έδαφος, άλμα, ασύμμετροι ζυγοί, δοκός), οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους προπονητές Νίκο Προβιά και Απόστολο Πεσσίνη.
Συνολικά η Ελληνική αποστολή θα μεταβεί με 41 αθλητές και αθλήτριες στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας «Tbilisi 2015» που θα πραγματοποιηθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας, από 26 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου. Είκοσι τρία αγόρια και δεκαοχτώ κορίτσια, θα πάρουν μέρος σε έξι αθλήματα, δηλ. ενόργανη γυμναστική, στίβος, ποδηλασία, τζούντο, κολύμβηση και αντισφαίριση. Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μιχάλης Φυσεντζίδης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *