Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Okinawa Karate η Ακαδημία Ρεθύμνου

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτοάμυνας Okinawa Karate, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, στην Αθήνα, θα συμμετάσχει η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου.
Στην αποστολή του ρεθεμνιώτικου αθλητικού σωματείου συμμετέχουν οι εξής αθλητές: Κυριάκος Τζαγκαράκης (6-7 ετών), Νίκος Τσικουδάκης (6-7 ετών), Γιάννης Σεκέρης (8-9 ετών), Χρόνης Τσικουδάκης (10-11 ετών), Ζαχαρένια Καποστάνιο (10-11 ετών), Κωνσταντίνα Συνολάκη (10-11 ετών), Φωτεινή Τσικουδάκη (12-13 ετών), Γεωργία Καλυβιανάκη (12-13 ετών), Βαγγέλης Συνολάκης (12-13 ετών), Νίκος Γυπαράκης (12-13 ετών), Κωνσταντίνα Καλυβιανάκη (14-15 ετών), Κάρολος Καποστάνιο (14-15 ετών).

Ο προπονητής της «Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου», Βαγγέλης Συνολάκης, ο οποίος είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 3 DAN στο Okinawa Karate και κατέχει αναγνωρισμένο προπονητικό δίπλωμα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Παγκράτιο Άθλημα και στο Ju Jitsu, επεσήμανε ότι όλοι οι αθλητές του συλλόγου είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί ευκαιρία για την απόκτηση εμπειριών και την διατήρηση των αθλητών και των αθλητριών σε συνεχή αγωνιστική δράση.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτοάμυνας είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το έτος 2014. Θα ακολουθήσουν αγώνες σε πανελλήνιο, διεθνές και παγκρήτιο επίπεδο, για το έτος 2015, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, όπου η Ακαδημία Ρεθύμνου θα δώσει δυναμικό παρόν.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *