Συγχαρητήρια Επισκοπής σε Ξεπαπαδάκη που έγινε επαγγελματίας με τον Παναθηναϊκό

Συγχαρητήρια και θερμές ευχές για καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία απευθύνει με ανακοίνωση του ο ΑΟ Επισκοπής προς τον Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη για το χρίσμα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο νεαρός Ρεθυμνιώτης άσος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Επισκοπής και πριν από μερικά χρόνια έκανε το άλμα στην Κ17 του τριφυλλιού. Τις προηγούμενες ημέρες υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και όλη η οικογένεια του ΑΟ Επισκοπής έχει κάθε λόγο να εκφράζει την υπερηφάνεια της.

«Ο ΑΟ Επισκοπής αισθάνεται υπερήφανος που ένα δικό του παιδί, ανδρώνεται ποδοσφαιρικά και πραγματώνει ένα δικό του πολύ μεγάλο όνειρο.

Αναχωρώντας από το Ρέθυμνο κι από τις ακαδημίες μας στην προεφηβική του ηλικία, ακολούθησε το δρόμο του Παναθηναϊκού και τώρα, από την Κ17 του τριφυλλιού, δικαιώνεται για την επιμονή του και για την καθημερινή του προσπάθεια παίρνοντας το χρίσμα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή .

Ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης ανήκει στο επαγγελματικό ρόστερ μιας μεγάλης ιστορικής ομάδας και εμείς ως σύλλογος δεν έχουμε παρά να αισθανόμαστε υπερήφανοι που ένα δικό μας παιδί προοδεύει.

Καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία Βαγγέλη μας!».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM