Συνεχίζει στον Ερμή Ζωνιανών ο Β. Πλουσής

Η σημαία παραμένει στον ιστό της για ένα ακόμη χρόνο και ο Βασίλης Πλουσής θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα» για Πέμπτη σερί σεζόν.

Ο Ερμής Ζωνιανών ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό Βασίλη Πλουσή, ο οποίος είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που παραμένει από το περυσινό έμψυχο δυναμικό, μετά από την παραμονή και του άλλου αρχηγού Βενιζέλου Ανυφαντάκη. Η ανακοίνωση του Ερμή Ζωνιανών για την παραμονή του Βασίλη Πλουσή, αναφέρει χαρακτηριστικά. «Ο ΑΟ Ερμής Ζωνιανών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πλουσή. Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί πρόσωπο-κόσμημα για το σύλλογο αφού έχει αποδείξει τόσο εντός όσο εκτός αγωνιστικού χώρου την ποιότητα που έχει και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος.

Ο Πλουσής θα παραμείνει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο σύλλογο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο στην πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής αλλά και ακόμη ένα σημαντικό πρόσωπο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αφού θα τους προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με την εμπειρία του».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM