Συνεχίζονται οι κατασκευές του «RETHYMNO ASSIST»

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι κατασκευές στα Δημοτικά Σχολεία (9ο, 1ο, 15ο και 5ο) στο πλαίσιο του προγράμματος «RETHYMNO ASSIST» και της δράσης «Μαστορέματα», όπου ανακατασκευάζονται τα γήπεδα μπάσκετ που θα φιλοξενήσουν τις ομάδες των σχολείων. Συνολικά θα ανακατασκευαστούν 4 γήπεδα μπάσκετ για τις προπονήσεις των παιδιών και ανοικτό δημοτικό γήπεδο στο κέντρο της πόλης όπου θα διεξάγονται οι αγώνες.
Βάση του χρονοδιαγράμματος επισκευών των γηπέδων θα έχουν επισκευαστεί όλα τα σχολεία μέχρι τέλος του Ιανουαρίου και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου το ανοικτό δημοτικό γήπεδο των Τεσσάρων Μαρτύρων, ενώ υποστηρικτής του Ρέθυμνο Aegean στις κατασκευές είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Παράλληλα, τελείωσαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «ASSIST», όπου θα συμμετέχουν 14 Δημοτικά σχολεία από τα 16 της πόλεως μας. Επίσης, σύντομα θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες δράσεις του προγράμματος, που σαν στόχο έχουν την άθληση, την σωστή διατροφή, τη δημιουργία, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη των παιδιών.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *