Τελέσθηκε ο Αγιασμός των διαιτητών Ρεθύμνου (photos)

Σε οικογενειακό κλίμα, αλλά και με αρκετές απουσίες τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου.

Την Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία του ΣΔΠΡ, συγκεντρώθηκαν οι διαιτητές του Ρεθύμνου, παρουσία αντιπροσωπείας της ΕΠΣΡ, αλλά και του Δήμου Ρεθύμνου και τελέσθηκε ο Αγιασμός. Το παρόν έδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο Νίκο Στεφανάκη και τον υπεύθυνο Μικτών ομάδων & Υποδομών Νίκο Μαρκουλιδάκη, ενώ παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Χανίων «Ο Παγκρήτιος» Γιώργος Μανωλακάκης.

Οικοδεσπότες ο πρόεδρος του ΣΔΠΡ Αρχοντής Βαμβακίδης, τα μέλη του Δ.Σ. και τα παρόντα μέλη του Συνδέσμου, αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣΡ Γιάννης Χατζημπεκιάρης και τα μέλη Δημήτρης Χριστοδουλάκης και Βασίλης Γαγάνης. Μετά την τέλεση του Αγιασμού, υπήρξαν σύντομες τοποθετήσεις του προέδρου του ΣΔΠΡ, του προέδρου της ΕΠΣΡ, του εκπροσώπου του δήμου, αλλά και του εκπροσώπου του «Παγκρήτιου» συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκε κέρασμα από τον ΣΔΠΡ, το οποίο επιμελήθηκε ο τέως διαιτητής Super League Μιχάλης Βοσκάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *