Τελέστηκε ο Αγιασμός του ΑΟ Επισκοπής (photos)

Τον καθιερωμένο Αγιασμό πραγματοποίησε η οικογένεια της Επισκοπής στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», την περασμένη Πέμπτη.

Επισκοπή και Επισκοπή 2010 συγκεντρώθηκαν σύσσωμες με τους προπονητές αλλά και τις δύο διοικήσεις προεξαρχόντων των προέδρων κ.κ. Μ. Νικολιδάκη (ΑΟ Επισκοπής) και Γ. Καραγιάννη (Επισκοπή 2010).

Στο κάλεσμα της Επισκοπής ανταποκρίθηκε επίσης, ο Αντιδήμαρχος διοίκησης, υπεύθυνος θεμάτων παιδείας, κ. Γ. Γεωργαλής, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Δ. Λελεδάκης, ο Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Δ. Λαχνιδάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. Γ. Δασκαλομαρκάκης, ο Ταμίας κ. Δ. Κουργιαντάκης, το μέλος κ. Ν. Μουζουράκης, ο υπεύθ. Τμημάτων υποδομής κ. Ν. Μαρκουλιδάκης.

Ο πάτερ-Παύλος Λουκογιωργάκης ξεκίνησε τη δέηση και στη συνέχεια, ευλόγησε με κλαδί από βασιλικό διοικήσεις, παίκτες και προπονητικό τιμ. Στο τέλος ευχήθηκε με τη σειρά του για υγεία και επιτυχίες σε μια χρονιά που έχει πολλές απαιτήσεις.

Γ. Δασκαλομαρκάκης: «Εκπροσωπείτε την Ένωση και το Ρέθυμνο»

Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. Δασκαλομαρκάκης ο οποίος μιλώντας στους παίκτες και στη διοίκηση της Επισκοπής τόνισε τα παρακάτω: «Εύχομαι κατ’ αρχή, υγεία σε όλους και είμαι πεπεισμένος ότι ο ΑΟ Επισκοπής θα έχει την καλύτερή του χρονιά. Η διοίκηση έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να φέρει ό,τι καλύτερο μπορούσε σε έμψυχο δυναμικό. Εμείς ως ΕΠΣ Ρεθύμνου θα είμαστε αρωγός της προσπάθειάς σας και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Επισκοπή εκπροσωπεί την Ένωσή μας και το Ρέθυμνο ολόκληρο. Η διοίκηση γνωρίζει τις ανάγκες, γνωρίζει και το αντικείμενο του ποδοσφαίρου οπότε, δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην πιστεύουμε ότι θα πετύχετε στο έργο σας».

Γ. Γεωργαλής: «Πολύ σοβαρή δουλειά»

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας είδε τις εγκαταστάσεις του «Θ. Βαρδινογιάννης» και εκφράζοντας τον θαυμασμό του είπε απευθυνόμενος σε παίκτες και διοικήσεις (Επισκοπή – Επισκοπή 2010): «Θέλω και ‘γω από την πλευρά μου να ευχηθώ να έχετε υγεία και φυσικά καλή σεζόν. Η Επισκοπή είναι ένα κύτταρο του αθλητισμού από μόνη της. Δεν είναι μόνο μια ομάδα βιτρίνα. Από πίσω της ακολουθούν πολλά παιδιά, νέα σε ηλικία και φυσικά και οι ακαδημίες που προσφέρουν ζωή και αισιοδοξία σ’ έναν σύλλογο.

Η προσπάθειά σας κύριοι της διοίκησης είναι αξιέπαινη και σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί βλέπω ότι έχετε αξιοποιήσει στο έπακρο το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις πληρούν τις προϋποθέσεις για ερασιτεχνικό αλλά και επαγγελματικό αθλητισμό.

Επίσης, θα πρέπει να σας κάνω γνωστό ότι πάνω από το γήπεδο όπου υπάρχει το σχολείο θα προβούμε σε ανάλογες αθλητικές καταστάσεις προκειμένου να υπάρχει μία συνέχεια στην περιοχή κοντά στο γήπεδο.

Εύχομαι να πετύχετε τους στόχους σας γιατί βλέπω ότι έχετε κάνει μία πολύ σοβαρή δουλειά».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *