Την Πέμπτη μαθαίνει αντίπαλο η Μικτή Νέων

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 13.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ θα διενεργηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 2ης φάσης των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων, όπως σχετικά ανακοίνωσε η Ομοσπονδία.

Εκείνη την ημέρα θα μάθουν οι πρωταθλητές Κρήτης, Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου τον αντίπαλο της, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Τις δύο τελευταίες θέσεις πήραν οι Μικτές ΕΠΣ Κυκλάδων και Χίου, μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων του 13ου ομίλου σήμερα στην Χίο. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα σε επίπεδο Παίδων και Νέων, μην περιλαμβάνοντας το Ηράκλειο στους Νέους προφανώς από εκ παραδρομής λάθος, αφού οι Ηρακλειώτες συγκέντρωσαν 15 βαθμούς σαν 2οι ενώ η Εύβοια που βρίσκεται στους 16, δύο βαθμούς λιγότερους, 13.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα των «16» της Β’ φάσης είναι οι πρωταθλήτριες ομάδες των 13 ομίλων, ΕΠΣ Ξάνθης (1ος όμιλος), ΕΠΣ Σερρών (2ος όμιλος), ΕΠΣ Μακεδονίας (3ος όμιλος), ΕΠΣ Φλώρινας (4ος όμιλος), ΕΠΣ Άρτας (5ος όμιλος), ΕΠΣ Τρικάλων (6ος όμιλος), ΕΠΣ Θεσσαλίας (7ος όμιλος), ΕΠΣ Αχαΐας (8ος όμιλος), ΕΠΣ Ηλείας (9ος όμιλος), ΕΠΣ Αργολίδος (10ος όμιλος), ΕΠΣ Αθηνών (11ος όμιλος), ΕΠΣ Ρεθύμνου (12ος όμιλος), ΕΠΣ Κυκλάδες (13ος όμιλος). Βέβαια, στους «16» προκρίνονται και οι δύο ομάδες με την καλύτερη συγκομιδή από αυτές που κατέκτησαν την 2η θέση, οι οποίες είναι: ΕΠΣ Μεσσηνίας (9ος όμιλος), ΕΠΣ Ηρακλείου (12ος όμιλος), αλλά και απευθείας η 2η του 13 ομίλου, ΕΠΣ Χίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 θα διενεργηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 2ης φάσης των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων.

Αναλυτικά οι ομάδες των Ενώσεων που πήραν την πρόκριση από τη φάση των ομίλων στους νοκ άουτ αγώνες:

 

Πρωτάθλημα Παίδων

Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αχαΐα, Δράμα, Ήπειρος, Ηράκλειο, Θεσπρωτία, Θεσσαλία, Καστοριά, Κόρινθος, Μακεδονία, Μεσσηνία, Ξάνθη, Δωδεκάνησα, Χίος.

 

Πρωτάθλημα Νέων

Αθήνα, Αργολίδα, Άρτα, Αχαΐα, Ηλεία, Ηράκλειο, Θεσσαλία, Μακεδονία, Μεσσηνία, Ξάνθη, Ρέθυμνο, Σέρρες, Τρίκαλα, Φλώρινα, Κυκλάδες, Χίος».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *