25 Απριλίου 2024

Την Παρασκευή η Γενική Συνέλευση του Μ.Α.Ρ.Σ.

Ο Μηχανοκίνητος Αθλητικός Ρεθυμνιώτικος Σύλλογος σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν, προσκαλώντας όλους τους φίλους του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18.00 στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου του Πεταλιώτη. Στη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν όλα όσα αφορούν στον σύλλογο, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή του νέου Δ.Σ. Μάλιστα, όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας έως και σήμερα στον γραμματέα του Συλλόγου Δ. Καζίλα ή να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο Δ. Προβιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μ.Α.Ρ.Σ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Μ.Α.Ρ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του Αγ. Γεωργίου Πεταλιώτη στις 28/7/2017 ώρα 18:00.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 31-7-2017 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
• Απολογισμός δράσης απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου
• Οικονομικός απολογισμός
• Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου
• Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
• Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την τρίτη 25/7/2017 καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητας τους στον γραμματέα του Συλλόγου Δ. Καζίλα ή να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Δ. Προβιά.
Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθούσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακά εν τάξη μέλη και όσα νέα μέλη θέλουν να εγγραφούν τη ιδία μέρα.
Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη μας που έχουν διάθεση να βοηθήσουν στη λειτουργία του Συλλόγου να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες. Για όποια πληροφορία τηλεφωνείτε στα μέλη του Δ.Σ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *