Τιμωρίες ποδοσφαιριστών σε Α’, Β’ ΕΠΣΡ & Νέων

Με απόφαση της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 16-4-2018, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:

ΑΓΩΝΕΣ  Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  (26Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  • Στον ποδ/στή ΚΑΡΑΒΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ του σωματείου ΑΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ με αριθ. Δελ. 503456 επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (έπαιξε επικίνδυνα)} – στον αγώνα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΚΑΛΥΒΟΥ – ΑΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ της 15-4-2018.
  • Στον ποδ/στή ΞΕΝΟΚΑΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ με αριθ. Δελ. 1119678 επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (έπαιξε επικίνδυνα)} – στον αγώνα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ της 15-4-2018.
  • Στον ποδ/στή ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ του σωματείου ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ με αριθ. Δελ. 1182329 επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα  για ανάρμοστη λεκτική του συμπεριφορά προς τον Διαιτητή} – στον αγώνα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ – ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ της 15-4-2018.
  • Στον ποδ/στή IBRAXIMI ROHEXENS του σωματείου ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ με αριθ. Δελ. 1418786 επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα  για ανάρμοστη λεκτική του συμπεριφορά προς τον Διαιτητή}  – στον αγώνα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΕ ΑΤΣΙΠ-ΠΡΙΝΕ – ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ της 14-4-2018.
  • Στον ποδ/στή ΓΚΟΥΤΖΟ ΝΙΚΟΛΑΟ του σωματείου ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ με αριθ. Δελ. 451660 ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ: 1) Ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ήμερων και χρηματικό πρόστιμο «20 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (β) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα) εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς του λόγω σε αντίπαλο παίκτη (του απηύθυνε εξυβριστικό χαρακτηρισμό)}. 2) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ήμερων και χρηματικό πρόστιμο «40 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1  περιπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα. {Διότι μετά την αποβολή του επέδειξε υβριστική συμπεριφορά λόγω προς τον Διαιτητή, αρνούμενος ταυτόχρονα επίμονα να εξέλθει του αγωνιστικού χώρου, όπως επιτάσσει ο κανονισμός γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα η διαιτητική τριάδα να αποσυρθεί στα αποδυτήρια με διακοπή 8΄ λεπτών μέχρι αποκατάσταση ηρεμίας. 3) Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1  περιπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Διότι: Ενώ  τα όργανα διαιτησίας κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια για προσωρινή διακοπή (ως περιγράφεται ανωτέρω) επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον β΄ βοηθό Διαιτητή (τον τράβηξε από την φανέλα εμποδίζοντάς του την κίνηση)}. 4) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ήμερων και χρηματικό πρόστιμο «40 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1  περιπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα. {ΔΙΟΤΙ: Μετά την ληξη του αγώνα εισήλθε ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ εντός των αποδυτηρίων των Διαιτητών και εξεδήλωσε εξυβριστική συμπεριφορά σε βάρος του Α΄ βοηθού Διαιτητή}. 5) Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1  περιπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Διότι: Επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος αξιωματούχου του αγώνα (Ιατρού) εντός των αποδυτηρίων}. Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 10 παραγ. 3 σε συνδυασμό και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα (ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΠΟΙΝΩΝ).  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ: 4+2+1+1+1= 9 αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο ενενήντα «90» ΕΥΡΩ (Συγχωνευτική). Σύμφωνα δε με το άρθρο 10 παραγ. 4 περιπτώσεις (α) και (β) (ΥΠΟΤΡΟΠΗ) και δεδομένου ότι όπως προκύπτει ο ανωτέρω είναι ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ διότι στα πλαίσια της 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Αγώνας Α΄ Κατηγορίας ΑΟ ΣΠΗΛΙΟΥ – ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ της 3-2-2018) του είχε επιβληθεί Συγχωνευτική ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών (ΣΧΕΤ.: 247/7-2-2018 απόφαση Π.Ε. Ε.Π.Σ.Ρ.). ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ:  Δεκαοκτώ (18) αγωνιστικών ημερών  (9Χ2=18) και χρηματικό πρόστιμο 180 ΕΥΡΩ  – στον αγώνα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΟΦ.ΑΡΜΕΝΩΝ της 15-4-2018.

 

ΑΓΩΝΕΣ  Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  (26Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  • Στον ποδ/στή ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ με αριθ. Δελ. 1176711 επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (α) εδάφιο (ΙΙΙ) σε συνδυασμό και με την παραγ. (5) του άρθρου 8 καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για παράβαση κανόνων του παιχνιδιού (LAWS OF THE GAME) (Αποσόβησε σίγουρο γκολ της αντίπαλης ομάδας πιάνοντας την μπάλα με τα χέρια)} –  στον αγώνα Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΠΣΡ – ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ της 14-4-2018.

 

ΑΓΩΝΕΣ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΕΩΝ  (9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  • Στον ποδ/στή ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του σωματείου ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ με αριθ. Δελ. 1426360 επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (επικίνδυνο παίξιμο)} –  στον αγώνα ΝΕΩΝ ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ της 15-4-2018.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM