Τον επιθετικό Έρβιν Λέσι πηρε η ΑΕΜ

Στην ΑΕ Μυλοπόταμου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν 31χρονος επιθετικός Έρβιν Λέσι που μετακομίζει από την Μινωική (Α1 ΕΠΣΗ) με την οποία πέρυσι πετυχε 17 γκολ.

Ανακοίνωση ΑΕΜ:
«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον 31χρονο επιθετικό, Έρβιν Λέσι, που την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Μινωική (Α’ ΕΠΣ Ηρακλείου).»

3 Σχόλια

  1. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΗΣ

    Η ΑΕΜ (Αθλητική Ένωση Μαζεύω ότι βρω) μαζεύει πάλι αστέρια. Ντόπιος θα παίξει κανείς? ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: 1) Στις κερκίδες θα είναι φέτος τρεις κι ο κούκος θεατές. 2) Ο Κιάσος θα μας αποχαιρετήσει σύντομα. 3) Στην 11άδα θα είναι 1-2 Μυλοποταμίτες, ειδικά στα σπουδαία ματς. 4) Το Δεκέμβρη θα έχουμε αλλαγή ρόστερ τουλάχιστον κατά 50% Ευτυχώς έχουμε και τον ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για να βλέπουμε και κανένα δικό μας παιδί!!!

    Απάντηση
  2. ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

    ΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΣΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΤΟ ΥΔΡΙΣΕΩΣ 1962{ΠΡΩΙΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ }ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ .ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ.

    Απάντηση
  3. ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

    ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *