Το ευρωπαϊκό συνέδριο ενόργανης γυμναστικής στο Ρέθυμνο

Σε επίκεντρο της ευρωπαϊκής ενόργανης γυμναστικής ανδρών μετατρέπεται αυτό το τριήμερο (1-3 Σεπτεμβρίου) το Ρέθυμνο, φιλοξενώντας τη συνεδρίαση της αρμόδιας Τεχνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG).

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Ελλάδα έχει την τιμή και την ευθύνη να υποδεχθεί μία από τις καθιερωμένες τριμηνιαίες συνεδριάσεις των Τεχνικών Επιτροπών της UEG, αφού κάτι ανάλογο είχε επίσης συμβεί τον Μάιο του 2015 στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής και τον Ιανουάριο του 2016 στην Αθήνα.
Επιπλέον, το Ρέθυμνο είχε αποτελέσει σημείο συνάντησης των στελεχών της UEG και πριν από πέντε χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2012, με τις εντυπώσεις να είναι κάθε φορά άριστες και την Ε.Γ.Ο. να δέχεται συγχαρητήρια για την οργανωτική επιτυχία όλων των εκδηλώσεων που έγιναν επί ελληνικού εδάφους.

Σε ό,τι αφορά στο φετινό ραντεβού, οι εργασίες της Τεχνικής Επιτροπής ενόργανης ανδρών, στην οποία υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση μέσω του Νίκου Προβιά, πραγματοποιούνται ήδη στο ξενοδοχείο «Atrium» του Ρεθύμνου από την Παρασκευή, με την αναχώρηση των συνέδρων να είναι προγραμματισμένη για σήμερα.

Η ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προετοιμασία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης ανδρών – εφήβων του 2018 στη Γλασκόβη και του αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της ερχόμενης χρονιάς, τον απολογισμό των φετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς και τις νέες αλλαγές που θα σημειωθούν στο κομμάτι της έκδοσης των ηλεκτρονικών αποτελεσμάτων στο ευρωπαϊκό της Γλασκόβης, εκεί όπου την σχετική ευθύνη θα έχει για πρώτη φορά η εταιρεία χρονομέτρησης «Atos».

Όλες οι αποφάσεις των Τεχνικών Επιτροπών θα τεθούν προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEG, που θα γίνει στις 8-9 Σεπτεμβρίου στη Λοζάννη. Εκεί θα παρευρεθεί ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος αναμένεται να έχει σημαντικές επαφές με το προεδρείο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *