16 Απριλίου 2024

Το Σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνο το Παγκρήτιο πρωτάθλημα Παγκρατίου

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Ρέθυμνο θα φιλοξενήσει το Παγκρήτιο πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος. Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου στο «Μελίνα Μερκούρη» θα βρεθούν περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από τους 20 συλλόγους της Κρήτης, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές που θα βρεθούν εκεί για να τους παρακολουθήσουν. Άλλωστε το «Παγκράτιο», είναι ένα άθλημα που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ το Παγκρήτιο πρωτάθλημα είναι το μεγαλύτερο Περιφερειακό της Ελλάδας. Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη και οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και Δήμου Ρεθύμνου. Το «παρών» θα δώσει ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΑ, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και η Κρήτη γενικότερα είναι έτοιμη να αποδείξει για ακόμα μία φορά την έμπρακτη στήριξη στο Παγκράτιο άθλημα.

Το αγωνιστικό επίπεδο και φετο αναμένεται να είναι σε υψηλό επίπεδο.  Από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου που θα ανοίξει η αυλαίας τις στις 17:00 το απογευμα, με τις κατηγορίες 12-14 ετών, 15-17 ετών, 18+ στα Παλαίσματα και στον Αγώνα ημιεπαφής.
Την Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί, με την κατηγορία 6-7 ετών. Στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσουν οι ηλικίες 8-9 ετών και στις 14:00 η κατηγορία 10-11 ετών. Την Κυριακή θα γίνουν επίσης Παλαίσματα και Αγώνες Ημιεπαφής.

Το Rethymnosports.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του Παγκρήτιου πρωταθλήματος Παγκρατίου αθλήματος.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *